StrainN
Gold Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : ( @FlyTools )
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : ( dolandırıcılık, )
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (17.02.2024)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (https://cheatglobal.com/konu/flytoolz-meti-n2-guencel-farmbot-2024-uecretsi-z-eu-tr-global.47209/)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (bu adamın cheatglobalde konusu var metin2 konusu onun içinede rat attıysa eğer başkaları raat yemesini istemiyorum bu adamın burda bulunmaması lazım gereken neyse yapilmasini istiyorum.)
bu arkadaş benimle discord üzerinden iletişime geçti bana spoofer lazımdı heryerde ariyordum fiyat uygundu diye alayım dedim pişman oldum verdiği dosyada rat olduğunu anladım dosyayı yönetici olarak açarken dosya kırmızı hata veriyor iade istediğmdede böyle tepki verdi ilk başta iade yaparım dedi ( daha key falan vermeden banın kalktı diyor hala kalmadk aradan 10 gün falan geçti ) neyse bu arkadaşa yazdim virüslü diye iademi istiyorum iademi yapmadı sinirden sövmek zorunda kaldım oda salağa yatiyor ve hala saçma cevaplar veriyor sövdükten sonra engel attı ardından aynı sunucusundaki olan arkadaşı istek atim oda ana avrat Allah ata'ya sövdü gerekeni yapilmasini istiyorum.
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : ( dolandırıcılık, )
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (17.02.2024)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (https://cheatglobal.com/konu/flytoolz-meti-n2-guencel-farmbot-2024-uecretsi-z-eu-tr-global.47209/)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
)Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (bu adamın cheatglobalde konusu var metin2 konusu onun içinede rat attıysa eğer başkaları raat yemesini istemiyorum bu adamın burda bulunmaması lazım gereken neyse yapilmasini istiyorum.)
bu arkadaş benimle discord üzerinden iletişime geçti bana spoofer lazımdı heryerde ariyordum fiyat uygundu diye alayım dedim pişman oldum verdiği dosyada rat olduğunu anladım dosyayı yönetici olarak açarken dosya kırmızı hata veriyor iade istediğmdede böyle tepki verdi ilk başta iade yaparım dedi ( daha key falan vermeden banın kalktı diyor hala kalmadk aradan 10 gün falan geçti ) neyse bu arkadaşa yazdim virüslü diye iademi istiyorum iademi yapmadı sinirden sövmek zorunda kaldım oda salağa yatiyor ve hala saçma cevaplar veriyor sövdükten sonra engel attı ardından aynı sunucusundaki olan arkadaşı istek atim oda ana avrat Allah ata'ya sövdü gerekeni yapilmasini istiyorum.
Son düzenleme: