Fivemde nasıl cheat engine açabilirim.

miarey

Diamond Üye
Bir kaç konuya baktım ve bazı kişiler fivemde cheat engineyi açmış. bilgisi olan söylebilir mi bir kaç şey yapmayı planlıyorumda.

Bir kaç konuya baktım ve bazı kişiler fivemde cheat engineyi açmış. bilgisi olan söylebilir mi bir kaç şey yapmayı planlıyorumda.
Hocam cheatengine fivem'da fix diye biliyorum tamamen artık zaten cheatengine ile çok bir şey yapamazsınız artık fivem'da aça bilseniz bile açarsınız zaten hocam ama sabahı ban yersiniz :D

adhesive.dll dosyasını yeniden adlandırın ve oyuna tekrar girin yada direkt adhesive.dll dosyasını silin Fivem dosyalarından.

Herhangi bir yasaklama aldın mı bildirebilir misin buradan, bir yöntemle cheatengineyi açıp offset taraya biliyordum ama yasaklama aldım 14 gün

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Artık çalışacağını sanmıyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt