Fivem Yeni başladım

LYRICHA

Sadece Kendin Ol Çabala
Diamond Üye
İletişim
Fivem Yeni başladımda Önereceğiniz bir sunucu varmı birda tuşları vesaire çözemedim emotları falan nedir bilen biri yazarsa çok sevinirim <3

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
WendyV, bizzat kendim VPD yapıyorum orada.

Fivem Yeni başladımda Önereceğiniz bir sunucu varmı birda tuşları vesaire çözemedim emotları falan nedir bilen biri yazarsa çok sevinirim <3
başlamadan sil kanka

hayattan soğuyunca sanal mağandalara denk gelince dislike anlarsın.

şimdilik non wl sunucu lesta geç orda biraz takıl eğlen f1 ile telefonu açıyosun f3 ile menü açılıyo ordada sırtlama falan var öğrenirsin oynaya oynaya

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
non wh gir önce zigotların rac10larını fln dinlicen onlara katlan , saat kas veya bot kullan sonra wh gir takıl

Oynama kanka ciddi diyorum hayattan soğuyorsun saatlerce farm yapıyorsun sonra zigotin birine oluyorsun.

Nonwh sunucularda takıl galeriye gidip düşük bi araçla şehirde turla para kas belli bü süre sonra redzonede bebelerle çatış ve ölüp tekrar yap bunları.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt