Quasar deneyebilrisinizBeyler selamın aleyküm iyi öğlenler fivem kuruyorum suanda instada fln görüyordum böyle güzel fivem sunucuları önerirmisiniz model olarak güzel arabalar , motorlar olan (motorlar olursa daha iyi olur motorları seviyorum)
yeni başladıysan non wh sunuculardan başlayıp öğrenmelisin benceBeyler selamın aleyküm iyi öğlenler fivem kuruyorum suanda instada fln görüyordum böyle güzel fivem sunucuları önerirmisiniz model olarak güzel arabalar , motorlar olan (motorlar olursa daha iyi olur motorları seviyorum)
mdrp :/Beyler selamın aleyküm iyi öğlenler fivem kuruyorum suanda instada fln görüyordum böyle güzel fivem sunucuları önerirmisiniz model olarak güzel arabalar , motorlar olan (motorlar olursa daha iyi olur motorları seviyorum)
Mira roleplay deneyebilirsinBeyler selamın aleyküm iyi öğlenler fivem kuruyorum suanda instada fln görüyordum böyle güzel fivem sunucuları önerirmisiniz model olarak güzel arabalar , motorlar olan (motorlar olursa daha iyi olur motorları seviyorum)
pvp istiyorsan mdrp sosyal rp istiyorsan letra ama yeni başladıysan Quasar'a girmeni önermem orada low rp dönüyor çok aşırı.mdrp :/
BozrpBeyler selamın aleyküm iyi öğlenler fivem kuruyorum suanda instada fln görüyordum böyle güzel fivem sunucuları önerirmisiniz model olarak güzel arabalar , motorlar olan (motorlar olursa daha iyi olur motorları seviyorum)