Çözüldü Fivem Sunucu Ban Nasıl Kaldırılır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omertekeli0123

Normal Üye
Dostlar Sevdiğim Bi Sunucuda Ban Yedim 7 Ay Oldu Nerdeyse Adk Oldugu İçin Açamayacaklarını Söylediler Nasıl Kaldırabilirim Veya Hani Kaldırabilirmiyim ki ?

Çok basit, sadece belirli yerleri banlayabilirler.
Launcher gibi ek bir program ile oyuna sokmuyorsa birkaç şeyi değiştirerek girebilirsin.

Benim Valoda Banım Vardı Bi Spoofer Sayesinde Anakartımın Serisini Felan Değiştirdim 2 Ay Oldu Banlanmdm valoda formatta Attım O aralar Bu dediğim olay martta benim sunucudan banlanma zamanım ocaktı nasılkaldırabilirim anlatabilirmsn

Benim Valoda Banım Vardı Bi Spoofer Sayesinde Anakartımın Serisini Felan Değiştirdim 2 Ay Oldu Banlanmdm valoda formatta Attım O aralar Bu dediğim olay martta benim sunucudan banlanma zamanım ocaktı nasılkaldırabilirim anlatabilirmsn

FiveMde banlanacağın yerler kısıtlı dostum oynamadığım için bilmiyorum ama internetten araştırarak nereden banlandığını bulabilirsin.

bilmiyosan yorum yapma bilader baktık videolara ondan yardım alabilirmiyiz diye yazdık buraya gelmişin bilmediğin konu için bilir kişi raporu yapıyon

Moderatör tarafında düzenlendi:
--- Makine Kimliğini Değiştir ---
Win + R tuşlarına basın ve regedit yazın
Bu Bilgisayarı kopyalayın \ HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Cryptography buraya:

Çift Tıklama MachineGuid
Eskisinin bir fotoğrafını yapın!
Şimdi Son 4 sayıyı rastgele değiştirin!
Ardından Bilgisayar \ HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion konumuna gidin.
ProductID'ye çift tıklayın ve bir Fotoğraf yapın!
Son 4 Sayıyı Rastgele Değiştirin!

Sorunlar durumunda orijinal Machineguid kaydınızı (Fotoğraf veya .txt dosyası) saklamanızı tavsiye ederim!

--- Makine Kimliğini Değiştir ---
Win + R tuşlarına basın ve regedit yazın
Bu Bilgisayarı kopyalayın \ HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Cryptography buraya:

Çift Tıklama MachineGuid
Eskisinin bir fotoğrafını yapın!
Şimdi Son 4 sayıyı rastgele değiştirin!
Ardından Bilgisayar \ HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion konumuna gidin.
ProductID'ye çift tıklayın ve bir Fotoğraf yapın!
Son 4 Sayıyı Rastgele Değiştirin!

Sorunlar durumunda orijinal Machineguid kaydınızı (Fotoğraf veya .txt dosyası) saklamanızı tavsiye ederim!

Hocam bu arkadaş sunucu banından bahsetmiş sunucuda launcher falan yoksa bunlara gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt