duffys69

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Dostlar selamlar!

Aktif bir şekilde, şuanda fivem spoofer satmaktayım, her bilgisayarda çalışıyor sorunsuz bir şekilde.
Eğer ki, banınız kalkmaz ise paranızı iade ediyoruz.

DETAYLAR

Bilgisayarınıza TW veya ANYDESK ile bağlanıp yapıyoruz, çünkü kullandığımız method private.
Haftalık - Aylık - Lifetime olarak satışları yapmaktayız.

Haftalık 50 ₺
Aylık 250 ₺
Lifetime 650 ₺

Fiyatlar tuzlu fakat şuanda fivem piyasasında sc4m atmayan bir spoofer satan kişi yok.

Nereden satın alacağım?

Discord sunucumuz üzerinden bizlere ulaşabilir ve ticket açabilirsiniz.

Nasıl ticket açacağım?

Sunucuya giriş yaptıktan sonra ticket odasına giriş yapıyoruz.
Select a topic, kısmına tıkladıktan sonra Fivem Global Unban seçeneğine basıyoruz ve gerekli yönetim ekibini bekliyoruz.

Discord Sunucunuzda 10 Kişi Var Ben Pek İnanmadım Şahsen Ama Yekililerden Onay Gelirse Bakılır

IMG_7022.gif

Dostlar selamlar!

Aktif bir şekilde, şuanda fivem spoofer satmaktayım, her bilgisayarda çalışıyor sorunsuz bir şekilde.
Eğer ki, banınız kalkmaz ise paranızı iade ediyoruz.

DETAYLAR

Bilgisayarınıza TW veya ANYDESK ile bağlanıp yapıyoruz, çünkü kullandığımız method private.
Haftalık - Aylık - Lifetime olarak satışları yapmaktayız.

Haftalık 50 ₺
Aylık 250 ₺
Lifetime 650 ₺

Fiyatlar tuzlu fakat şuanda fivem piyasasında sc4m atmayan bir spoofer satan kişi yok.

Nereden satın alacağım?

Discord sunucumuz üzerinden bizlere ulaşabilir ve ticket açabilirsiniz.

Nasıl ticket açacağım?

Sunucuya giriş yaptıktan sonra ticket odasına giriş yapıyoruz.
Select a topic, kısmına tıkladıktan sonra Fivem Global Unban seçeneğine basıyoruz ve gerekli yönetim ekibini bekliyoruz.
Sanki vanguard banını kaldırıyor 50 tlye

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sanki vanguard banını kaldırıyor 50 tlye
kankam 50tl 1 haftalık ve sadece pcnize biz girerek kaldırıyoruz fivem spoofer çok fazla fakat piyasda sc4mmer çok trust bulunmaz.
Discord Sunucunuzda 10 Kişi Var Ben Pek İnanmadım Şahsen Ama Yekililerden Onay Gelirse Bakılır

IMG_7022.gif
bu tarz konulara onay gelmiyor valorant hilesi felan satmıyoruz çünkü ayrıca Valorant Magazan adlı bir sunucum var burada araştırarak bulabilirsin oradada bol bol satışlar yapıyoruz.

IMG_7022.gif
diğer sunucumuz kapandı orada ki vouchesleri buraya aktarıyoruz oradanda görebilirsin trust oldugumuzu

BUGLI Rockstar ile banınızı açıyor para verdikten sonra size pub olan bir rockstar hesabı giricek muhtemelen 2 3 saat sonra tekrar ban yiyeceksiniz ve sizin banınızı tekrar tekrar açıcak böyle devam edicek aldığınız süre bitene kadar "AKLI OLAN ALMAZ GİDİP BİR SPOOFER KULLANIP TEMİZ ROCKSTAR İLE GİRİP EBEDİ BANINI AÇAR"
Not : Yok öyle değil böyle değil gibi mesajlar atmayın 2.5 senedir fivem ile uğraşıyorum :)

BUGLI Rockstar ile banınızı açıyor para verdikten sonra size pub olan bir rockstar hesabı giricek muhtemelen 2 3 saat sonra tekrar ban yiyeceksiniz ve sizin banınızı tekrar tekrar açıcak böyle devam edicek aldığınız süre bitene kadar "AKLI OLAN ALMAZ GİDİP BİR SPOOFER KULLANIP TEMİZ ROCKSTAR İLE GİRİP EBEDİ BANINI AÇAR"
Not : Yok öyle değil böyle değil gibi mesajlar atmayın 2.5 senedir fivem ile uğraşıyorum :)
+ olarak kendisi tufantoo zamanında çok f1vex ve exec satıyorum diye sc4m atmıştır çoğu kişiye

şimdi öncelikle rockstar hesaplarını biz vermiyoruz.
2. spoofer mevcut fakat spoofer key sistemi olsa bile cracklenmesi denediği için biz yapıyoruz.
3. insanlar pclerini çökerttiği için biz yapıyoruz.
4. 3,5 yıldır nerden baksan fivem işindeyim adını 1 kere olsun duymadım esx olsun 404 olsun fkabe olsun hepsinin sahibiydim kurucusuydum ragehost.net adlı firmanın sahibi ortağım bence satın almadıgın kafanda uydurdugun bir method ile yorum kasma ;)

şimdi öncelikle rockstar hesaplarını biz vermiyoruz.
2. spoofer mevcut fakat spoofer key sistemi olsa bile cracklenmesi denediği için biz yapıyoruz.
3. insanlar pclerini çökerttiği için biz yapıyoruz.
4. 3,5 yıldır nerden baksan fivem işindeyim adını 1 kere olsun duymadım esx olsun 404 olsun fkabe olsun hepsinin sahibiydim kurucusuydum ragehost.net adlı firmanın sahibi ortağım bence satın almadıgın kafanda uydurdugun bir method ile yorum kasma ;)
342 diyim anla kankam sen :DDDDDD

342 diyim anla kankam sen :DDDDDD
tanımam etmem diyim anla sen?
unknown.png

BU TARZ UCUBE INSANLARA INANMANIZI TAVSIYE ETMEM ETTIRMEMDE...
bide bişi yokmuş gibi yazıp yazıp mesajları siliyor kafayı yicem :D

Olayı anlatıyorum, tufantoo adlı bir arkadaşım var ve tokat atarak para kazanıyor bana gelip tufan oldugumu söylüyor bu olayıda böyle açıklıyorum sc4m atacak olsam valorant magazan ile scami atardım @CosmoCheats dahil bir çok kişi benden hesap ve ürün satın alıyor tedarik bile ediyorum inanmanızı tavsiye etmem gerekirse escrow vb. şeyleride kullanabiliriz. :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt