Genisys

Kara Gül
Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
FiveM Spoofer Menü & KeyAuth Dahil ( Source )

GORSEL

1.png

2.png

NOTE
VS22 C++/C# Masaüstü geliştirmelerini kurup buıld alabılırsınız

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
calısır durumda mı ona gore buıld alıp paylasayım

baktım idarelık source gelıstırmek ıcın kullanılabılır şuankı fıvem ıcın ıs gormeyebılır denemelısınız

SusluM çok yakında source için teşekkürler elimizi kolumuzu sıvadık satışlara başlayacağız tamda aradığımız source saolun saolun

belki build alabilirsem kendi driverlarımı koyup paylaşabilirim

çözümdeki bir veya daha fazla şey çözünülenemdi diyuor

Ürün yıllar önce çıkan bir sourceni altyapısı, şuan için ban kaldırmaz ama çok basit daha yeni versionlardan 2-3 adet temp spoofer sourcesini birleşitrerek temp spoofer elde edebilirsiniz.

FiveM Spoofer Menü & KeyAuth Dahil ( Source )

GORSEL

1.png

2.png

NOTE
VS22 C++/C# Masaüstü geliştirmelerini kurup buıld alabılırsınız

Hocam ban kaldırmıyor diyor bir arkadaş ne kadar doğru

Hocam ban kaldırmıyor diyor bir arkadaş ne kadar doğru
sadece source gelıstırebılırsınız keyfi paylaşım orjınal hali githupta bulunmaktadır lakın RAT lı bir sekılde temızleyıp paylastım kafanıza göre

sadece source gelıstırebılırsınız keyfi paylaşım orjınal hali githupta bulunmaktadır lakın RAT lı bir sekılde temızleyıp paylastım kafanıza göre
Anladım hocam elinize sağlık cleaner projemde arayüz lazım olur iyi oldu bu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt