red engine 8 9 aydır dt diye biliyorum halen güncellenmemiş deniliyor bilgim yok. writeline için site atabilir misin? ve bu söylediklerin event kullanmaya uygun udt ürünler mi?writeline red engine ?
write line'dan uzak dur rat atan boş adamlar kendilerine ait bir hileleri yokred engine 8 9 aydır dt diye biliyorum halen güncellenmemiş deniliyor bilgim yok. writeline için site atabilir misin? ve bu söylediklerin event kullanmaya uygun udt ürünler mi?
Eulen lifetime var dediğin gibi fix olursa kullanılabilecek en pratik hile zaten bana göre ekstra bir şeyler daha arıyorumskript.gg
bu arada eulen sadece bi kaç günlüğüne fix muhtemelen yeni altyapıya geçecek ve bu dev. bağla bi durum genellikle her eventi fiveguard fixlemiyor denediğin sunucuya bağlı
BeklemedeyimBu akşam liste geliyor bakmadan alışveriş yapmanı önermiyorum
Geçen sene bi konu açılmıştı fiyatları da çok uçuktu dediğin gibi kendilerinin değilse alınmaz zatenwrite line'dan uzak dur rat atan boş adamlar kendilerine ait bir hileleri yok
USAF#1980 discord'da ekle dostum bende var ücretsiz şekilde sağlarım sanaeulen dt event kullanır kullanmaz fiveguard tarafından ban yeniliyor bilindik udt hile var mı acaba?