Arıyorum Fivem Perm Spooferime Reseller Arıyorum

ruless

Banned
Ticaret Puanı:
 0 / 0
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Resellerinde Kazanabılceği Kendisine Aylık güzel gerlir elde edebilceği sistem getirdim

Oncelikle 70 euro Oduyorsunuz ve odedıgınızde 4 adet sınırsız key 4 adet one time key alıyorsunuz

Bu Keyleri Satınca Siz Bizden daha ucuz fiyata key alabılıyorsunuz bunlarda fiyatları : One Time : 6.9€ Sınırsız: 15€

Normalde 1 adet sınırsız keyin fiyatı 25 euro one timenin ise 15 euro yanı sıze verdıgım 8 keyi satınca elinizde kalan para 160 euro 70 dolar bana odemiştiniz elinizde %100 kalıcak para 90 euro ancak ıstersenız siz sınırsız keyı 25 euro değilde daha yuksek fıyata satabılırsınız bu sıze kalmıs birşey . Veya 1000 Kişilik discord sunucunuz , Aktif Fivem kitleniz var ise Ücretsiz reseller olabilirsiniz

İletişim İçin discord adresınden ulasabılırsınız

Spoofer Video

baba tahliye olmuş

neden sizlere 70 euro gibi bir para odesinler ? , diger spooferlardan sizleri ayiran ozellikler nedir ornegin benim sundugum 100,200 liralik spoofer hizmeti.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
neden sizlere 70 euro gibi bir para odesinler ? , diger spooferlardan sizleri ayiran ozellikler nedir ornegin benim sundugum 100,200 liralik spoofer hizmeti.
nedenmı 70 euro oduyolar anlatayım tekrardan yazıyor ancak okuyamadın sanırım sımdı para verdıgın zaman 8 adet key verıyorum ve tek tek almaktan daha kaarlı oluyor OK?

nedenmı 70 euro oduyolar anlatayım tekrardan yazıyor ancak okuyamadın sanırım sımdı para verdıgın zaman 8 adet key verıyorum ve tek tek almaktan daha kaarlı oluyor OK?
senin sattigin urune gore sozde `daha kaarli` oluyorlar sorumun diger kisminada cevap verirsen sevinirim.

lifetime satıs fiyatı 25 euro öyle hesap edebilirsin
kanka sende geri zekalilik vesaire mi var yoksa bir farkin mi yok? bana ornegin benim sundugum hizmetten farkini veya neden insanlarin senin urunune 25 euro gibi bir fiyat bayilacagini acikla eger bunu yapamiyorsan urunun degerini haketmiyordur,tekrardan fiyatlandirmaya gitmelisin.

kanka sende geri zekalilik vesaire mi var yoksa bir farkin mi yok? bana ornegin benim sundugum hizmetten farkini veya neden insanlarin senin urunune 25 euro gibi bir fiyat bayilacagini acikla eger bunu yapamiyorsan urunun degerini haketmiyordur,tekrardan fiyatlandirmaya gitmelisin.
kardesım burada senın ıstegın herkesın senden almasını flnmı ıstıyosun bos bos konusuyosun fıyatlandırmamı boyle yaptım ve senı ılgılendırmez ve bana geri zekalı dıyecek kadar benım seviyemde değilsin sevıyenı bıl primini baska yerden almaya calıs

adam toplu key satışına yeni sistem getirdim yazmıl koparttı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt