ensaealkan
Banned
Şimdi TZ alasım var bunun ocean bypassı var mı bilmiyorum, ocean bypassı var mı veya ocean bypassı olan hileler nelerdir yazarsanız sevinirim.
Ustam tzx kullanıyorum tavsiye ederim fakat ocean bypass'ı var mı bilmiyorum ben lua executorda kullanıyorum aynı zamanda kendin bilgisayar ile bilgin varsa zaten gizliye bilirsin onu tamamen kalınıtısına dahil ocean'da gözükmez.Şimdi TZ alasım var bunun ocean bypassı var mı bilmiyorum, ocean bypassı var mı veya ocean bypassı olan hileler nelerdir yazarsanız sevinirim.
TZX den ziyade TZ alasım var direkt hocam, tavsiye eder misin ona baktınmı hiçUstam tzx kullanıyorum tavsiye ederim fakat ocean bypass'ı var mı bilmiyorum ben lua executorda kullanıyorum aynı zamanda kendin bilgisayar ile bilgin varsa zaten gizliye bilirsin onu tamamen kalınıtısına dahil ocean'da gözükmez.
bende tz var hiçbir ac yi bypasslayamıyor internal olduğu için takılıyor sunucuların hepsinden banlıyım xdTZX den ziyade TZ alasım var direkt hocam, tavsiye eder misin ona baktınmı hiç
Bizim arkadaşta vardı legit oynarken ban yediğini görmedim ama dediğin gibi şuan oda tüm sunuculardan banlıbende tz var hiçbir ac yi bypasslayamıyor internal olduğu için takılıyor sunucuların hepsinden banlıyım xd
Ocean bypass çok önemli değil açıkçası konuda kendimi tamamen açıklayamadım, TZ Fiveguard vb. AC lere çok kolay yakalanıyor mu?tzde ocean bypass yok
Tzx al yada susano External olarak kafanın rahat etmesini istiyorsan Tzx internal hilelere göre yakın özelliklerde glife için falanda var ve gerçekten aimbot esp'si çok iyi uyumlu bir external'a göre çok iyi çalışıyor çoğu özellikler var internal gibi fakat internal olarak susano öneririm daha fazla özellik vesaire istiyorsan fakat external olması daha iyi olur senin için.Şimdi TZ alasım var bunun ocean bypassı var mı bilmiyorum, ocean bypassı var mı veya ocean bypassı olan hileler nelerdir yazarsanız sevinirim.