Çözüldü Fivem Ocean Bypass Olan Hileler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ensaealkan

Banned
Şimdi TZ alasım var bunun ocean bypassı var mı bilmiyorum, ocean bypassı var mı veya ocean bypassı olan hileler nelerdir yazarsanız sevinirim.

Şimdi TZ alasım var bunun ocean bypassı var mı bilmiyorum, ocean bypassı var mı veya ocean bypassı olan hileler nelerdir yazarsanız sevinirim.
Ustam tzx kullanıyorum tavsiye ederim fakat ocean bypass'ı var mı bilmiyorum ben lua executorda kullanıyorum aynı zamanda kendin bilgisayar ile bilgin varsa zaten gizliye bilirsin onu tamamen kalınıtısına dahil ocean'da gözükmez.

Ustam tzx kullanıyorum tavsiye ederim fakat ocean bypass'ı var mı bilmiyorum ben lua executorda kullanıyorum aynı zamanda kendin bilgisayar ile bilgin varsa zaten gizliye bilirsin onu tamamen kalınıtısına dahil ocean'da gözükmez.
TZX den ziyade TZ alasım var direkt hocam, tavsiye eder misin ona baktınmı hiç

bende tz var hiçbir ac yi bypasslayamıyor internal olduğu için takılıyor sunucuların hepsinden banlıyım xd
Bizim arkadaşta vardı legit oynarken ban yediğini görmedim ama dediğin gibi şuan oda tüm sunuculardan banlı

aslında hileleri amacı gibi yani sadece eğlenmek için kullanıyorum, ban yemek çok umrumda değil benim için sorun olan eğlenemeden ban yemem

Tzx al yada susano External olarak kafanın rahat etmesini istiyorsan Tzx internal hilelere göre yakın özelliklerde glife için falanda var ve gerçekten aimbot esp'si çok iyi uyumlu bir external'a göre çok iyi çalışıyor çoğu özellikler var internal gibi fakat internal olarak susano öneririm daha fazla özellik vesaire istiyorsan fakat external olması daha iyi olur senin için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt