Open Source FiveM Lua ESX_MENU

IX1337

Uzman Üye
İletişim
Arkadaşlar uzun zaman geçmiş olsada bu esx_umut dediğimiz arkadaşın lua'sını paylaşıldığını görmedim bu forumda bu yüzden paylaşmak istiyorum sizinle eski ve çöp'te olsa kendiniz lua'ı geliştirip daha başarılı bir hale getire bilirsiniz zamanında arkadaşın öteki lua menülerinden kopyalayarak her özelliği birleştirip kendim yaptım diye insanlara para ile satıyordu.

Şuan kendi sunucusunda kekhack satıyor kendimin diye satın almanızı önermem fiveguard gibi anticheatler'de detect olarak biliyorum.

Bu screenshot'dan lua'nın menüsünü göre bilirsiniz şuan günümüzde olarak çoğu sunucuda dt yani tespit edilmiş durumdadır.

Çok uzatmak istemiyorum ve lua'nın indirme link'in paylaşıyorum

iyi kullanımlar.

kral nası kullanıcaz keske anlatsaydın

kral nası kullanıcaz keske anlatsaydın
Reis FiveM Lua Executor'un olması gerekiyor sunucuya girdikten sonra menüsüne yani text editor kısmına lua'ı kopyalayıp yapıştırıp execute edeceksin gelecek zor bir şey değil kral + olarak lua executor satmıyorum kullanmasını anlatayım youtube'da doluca videolar var.

şuan detect galiba fiveguardlarda vs de ayrıca global ban da atıyor diye biliyorum

şuan detect galiba fiveguardlarda vs de ayrıca global ban da atıyor diye biliyorum
Reis bu lua menüsü hile değil bu senin kullandığın hile'e bağlı global ban atar şuan ban atmayan executor'lar var ama çoğu ban dalgasına yakalanıyor o yüzden global ban yiyorsunuz yani senin kullandığın lua global ban atmaz sana executor ile alakalı olur o ban.

Reis bu lua menüsü hile değil bu senin kullandığın hile'e bağlı global ban atar şuan ban atmayan executor'lar var ama çoğu ban dalgasına yakalanıyor o yüzden global ban yiyorsunuz yani senin kullandığın lua global ban atmaz sana executor ile alakalı olur o ban.
peki bu lua şuan fiveguard a falan yakalanıyor mu

aga bu çok eski be esx team falan vardı eskiden ağlıcam şimdi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt