forumda crâcked eyespoofer vardı yüksek ihtimalle çalışıyordurarkadaşlar ben fivem rockstar hesabı banı yemiştim hem rockstar hem de steam hesabı değiştirirek girdim yine olmadı hwid yemiş olabilirmiyim yediysemde hangi spoofer ı önerirsiniz
link atarmısın kralforumda crâcked eyespoofer vardı yüksek ihtimalle çalışıyordur
https://cheatglobal.com/konu/eyecore-spoofer-Crâcked-by-kay1337.58762/link atarmısın kral
kral peki denediğim 2. rockstar hesabıyla girsem banlı iken girmiştim birşey olurmu
olr acılmaz degis satın alkral peki denediğim 2. rockstar hesabıyla girsem banlı iken girmiştim birşey olurmu
yüksek ihtimal blacklisttedir mecbur yeni alıcaksınkral peki denediğim 2. rockstar hesabıyla girsem banlı iken girmiştim birşey olurmu
tamam sağol nerden almamı tavsiye edersin epic games içinyüksek ihtimal blacklisttedir mecbur yeni alıcaksın
kral o source da 2-3 tane kritik hata var düzeltemedim onuforumda bitane fivem spoofer open source vardı bi bak olmassa etheriumun fivem spooferini alabilirsin