Çözüldü Fivem Hile Nasıl Gizlenir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ensaealkan

Banned
Ocean da patlamak istemiyorum, TZX kullanıyorum ve hileyi kaspersky gizli kasada saklıyorum. Bu yeterli midir yoksa ocean bypass satın almam gerekli mi?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ocean da patlamak istemiyorum, TZX kullanıyorum ve hileyi kaspersky gizli kasada saklıyorum. Bu yeterli midir yoksa ocean bypass satın almam gerekli mi?
300 Tl değerinde fivem cleanerlar var aktif olarak kullanıyorum ne kadar etki eder bilmiyorum

ney ban atmıyor dostum patladım bu yoruma ocean fivem dosyalarını tarıyor sadece flash atmanda sadece manuel kontrolde ise yarar
Hacı kaspersky gizli kasa ayrı bir disk olarak gözüküyor gizli kasayı açınca, bana güvenli gibi geldi bir ocean yemeden bypass almayı mantıksız buldum şuan. Belki de bu yeterlidir bir bakalım

Bir kaç manuel incelemeye girdim sıkıntı çıkmadı ama ocean için ne olur bilmiyorum, körü körüne almakda istemiyorum aslında.
kanka dedigim gibi
Hacı kaspersky gizli kasa ayrı bir disk olarak gözüküyor gizli kasayı açınca, bana güvenli gibi geldi bir ocean yemeden bypass almayı mantıksız buldum şuan. Belki de bu yeterlidir bir bakalım
hocam kısayol tusu ile yenibir windows ekranı acıyorsunuz oraya fivem dosyalarının hepsini atıyorsunuz sonra actıgımız windows ekranını biraz uygulamalar ve düsük gb oyunlar ile dolduruyoruz ocean ıcın sizi cagırdıklarında oceanı o yeni actıgınız windows sekmesine atıyorsunuz ve oraya sadece bir kac uygulama oyun ve fivem kurdugunuz icin hileyi bulamıyor

kanka dedigim gibi

hocam kısayol tusu ile yenibir windows ekranı acıyorsunuz oraya fivem dosyalarının hepsini atıyorsunuz sonra actıgımız windows ekranını biraz uygulamalar ve düsük gb oyunlar ile dolduruyoruz ocean ıcın sizi cagırdıklarında oceanı o yeni actıgınız windows sekmesine atıyorsunuz ve oraya sadece bir kac uygulama oyun ve fivem kurdugunuz icin hileyi bulamıyor
bunu ilk defa duydum hocam deniycem

kanka dedigim gibi

Diski taradığı için böyle bir şey geçersiz ve işlevi olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt