ensaealkan
Banned
Ocean da patlamak istemiyorum, TZX kullanıyorum ve hileyi kaspersky gizli kasada saklıyorum. Bu yeterli midir yoksa ocean bypass satın almam gerekli mi?
yeni bir windows yapıyorduk biz ocean bypasslara güvenmiyorumOcean da patlamak istemiyorum, TZX kullanıyorum ve hileyi kaspersky gizli kasada saklıyorum. Bu yeterli midir yoksa ocean bypass satın almam gerekli mi?
Bir kaç manuel incelemeye girdim sıkıntı çıkmadı ama ocean için ne olur bilmiyorum, körü körüne almakda istemiyorum aslında.yeni bir windows yapıyorduk biz ocean bypasslara güvenmiyorum
300 Tl değerinde fivem cleanerlar var aktif olarak kullanıyorum ne kadar etki eder bilmiyorumOcean da patlamak istemiyorum, TZX kullanıyorum ve hileyi kaspersky gizli kasada saklıyorum. Bu yeterli midir yoksa ocean bypass satın almam gerekli mi?
ney ban atmıyor dostum patladım bu yoruma ocean fivem dosyalarını tarıyor sadece flash atmanda sadece manuel kontrolde ise yararKANKA BEN SOFTHUB KULLANIYORUM FLAŞ BELLEKTE ACIP CIKARIYORUM GİZLENİYOR ÖYLE BAN DA ATMIYOR
Hacı kaspersky gizli kasa ayrı bir disk olarak gözüküyor gizli kasayı açınca, bana güvenli gibi geldi bir ocean yemeden bypass almayı mantıksız buldum şuan. Belki de bu yeterlidir bir bakalımney ban atmıyor dostum patladım bu yoruma ocean fivem dosyalarını tarıyor sadece flash atmanda sadece manuel kontrolde ise yarar
kanka dedigim gibiBir kaç manuel incelemeye girdim sıkıntı çıkmadı ama ocean için ne olur bilmiyorum, körü körüne almakda istemiyorum aslında.
hocam kısayol tusu ile yenibir windows ekranı acıyorsunuz oraya fivem dosyalarının hepsini atıyorsunuz sonra actıgımız windows ekranını biraz uygulamalar ve düsük gb oyunlar ile dolduruyoruz ocean ıcın sizi cagırdıklarında oceanı o yeni actıgınız windows sekmesine atıyorsunuz ve oraya sadece bir kac uygulama oyun ve fivem kurdugunuz icin hileyi bulamıyorHacı kaspersky gizli kasa ayrı bir disk olarak gözüküyor gizli kasayı açınca, bana güvenli gibi geldi bir ocean yemeden bypass almayı mantıksız buldum şuan. Belki de bu yeterlidir bir bakalım
bunu ilk defa duydum hocam deniycemkanka dedigim gibi
hocam kısayol tusu ile yenibir windows ekranı acıyorsunuz oraya fivem dosyalarının hepsini atıyorsunuz sonra actıgımız windows ekranını biraz uygulamalar ve düsük gb oyunlar ile dolduruyoruz ocean ıcın sizi cagırdıklarında oceanı o yeni actıgınız windows sekmesine atıyorsunuz ve oraya sadece bir kac uygulama oyun ve fivem kurdugunuz icin hileyi bulamıyor
Diski taradığı için böyle bir şey geçersiz ve işlevi olmaz.kanka dedigim gibi
hocam kısayol tusu ile yenibir windows ekranı acıyorsunuz oraya fivem dosyalarının hepsini atıyorsunuz sonra actıgımız windows ekranını biraz uygulamalar ve düsük gb oyunlar ile dolduruyoruz ocean ıcın sizi cagırdıklarında oceanı o yeni actıgınız windows sekmesine atıyorsunuz ve oraya sadece bir kac uygulama oyun ve fivem kurdugunuz icin hileyi bulamıyor