deniyorum kral suangrafik paketleri oluyor hiç denedinmi?
boşuna grafik paketleri veya mods dosyaları ile uğraşma tweak satan yerler var alıcaksan onlardan aldeniyorum kral suan
saçmalığa bak grafikleri fulle işlemci kullanımına bak bakalım işlemci oyunu muFiveM işlemci oyunu işlemcin yeterince güçlüyse ekran kartının çok bir önemi kalmıyor + olarak gunrp sunucularında oynuyorsan tweak diye sattıkları şey %95 ihtimalle kontrole çekildiğinde seni banlatıyor sana önerebileceğim en mantıklı olan şey sistemini yükseltmen olur aksi takdirde paket vs vb bunlar çoğu sunucuda fpsine etki etmez
tamamda adamın ekran kartıda iyi değil kisaçmalığa bak grafikleri fulle işlemci kullanımına bak bakalım işlemci oyunu mu
ben bu cocuk ıcın demedım latamamda adamın ekran kartıda iyi değil ki
4070ti 12gb ryzen 7 7800x3d 32gb ramli sistemim mevcut oyun ayarlarını fulle çeksem de aynı fps düşükte oynasam da yani çok bir farkı olmuyor dostum sizin tweak diye aldığınız şeyleri insanlar zaten public bir şekilde her yerde paylaşıyor 1050 ti ryzen 5 5600x'li bir sistemin alabileceği max fps bellidir benim sistemimin alabileceği max fps bellidir yani tweak yaptıralım şunu kaldırtalım yok defender kapalı olsun bu tarz şeyler sadece sistemini yormaz senin fpsine etki yapmaz haberin olsunsaçmalığa bak grafikleri fulle işlemci kullanımına bak bakalım işlemci oyunu mu
Belli başlı 3-5 sunucu var ama dediğin gibi çoğunluk gunrp takılıyorSoruyla alakası yok ama fivem hala oynanıyor mu? adam gibi sunucu yok bildiğim kadarıyla full gun rp :/