FiveM CHEAT .gg/fivemcheat URL si satılık 500.000 TL

CweYZ

Prime Üye
İletişim
500.000 TL ye satıyorum kardesim.

.gg/fivemcheat

Hotel pos cihazı üzerinden sanal şekilde yapılacaktır.

dc: paytrceo
telegram: puffbar8
instagram: cweyz1881
tiktok: paytrceo

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
haydaaaaaaaaa

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
reıs türk birinin alacagini sanmıyorum

Hadi gelinde alın bakalim xd onay verir misiniz konuya @goxdev

yıllardır fivem oynayan birisi olarak bu urlye açık artırma teklifim 300bin tl çok değerliye benziyor ağır hasardan geçmiş diye 200bin kestim.
fivem saatim belli 9300 saatim var alsam problem olurmu bugs kardeşime selamlar

fivemi satsan 500k etmez kanka bune

Hadi gelinde alın bakalim xd onay verir misiniz konuya @goxdev
makul bir fiyata çevirirseniz, ödeme yöntemi, iletişim bilgisi eklerseniz onay verebilirim.

başka bir üye ile dalga geçmek amaçlı açılmış bir konu ise ( öyle olduğunu varsaymadan yaklaşıyorum ) yöneticilerin işlem yapma hakkı olduğunu unutmayın.

ödeme yöntemi ve iletişim bilgisi ekleyin.

yıllardır fivem oynayan birisi olarak bu urlye açık artırma teklifim 300bin tl çok değerliye benziyor ağır hasardan geçmiş diye 200bin kestim.
fivem saatim belli 9300 saatim var alsam problem olurmu bugs kardeşime selamlar
14.622 saatim var ve bu URL değerini sanayici olarak böyle biçtim hocam çok masraf çıkardı bu bana, sunucuları kapatmak , private hileler, formacı veletler, zigot tayfa, sanal mafikler, 7 ay sunucumu kapalı tuttum henüz de açmadım.

makul bir fiyata çevirirseniz onay verebilirim.

başka bir üye ile dalga geçmek amaçlı açılmış bir konu ise ( öyle olduğunu varsaymadan yaklaşıyorum ) yöneticilerin işlem yapma hakkı olduğunu unutmayın.
öyle bence benim konumdan geldiler

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt