CweYZ
Prime Üye
- İletişim
Artmoney nedir? Artmoney, veriye bağlı bir işlevin verilerini değiştirerek " CheatEngine " adını verdiğimiz programla nerdeyse tamamen aynı mantıkla yürümektedir, bu da sayın CG üyelerinin kolayca alışabileceği anlamına gelmektedir. ( Muhtemelen artmoney ile yapılacakların sınırlarını bilmiyorlar ve bundan ötürü hep bununla kısıtlı kalacaklar. )
ARTMONEY İNDİRME LİNK:
# Nasıl Uygulanılır #
[1] Oyuna girip yapacak olduğumuz mesleği seçiyoruz.
[2] Bize belirttiği alacağımız ücreti ARTMONEY üzerinden FiveM Process'i seçerek SEARCH'lıyoruz.
[3] Meslek görevini yerine getirerek parayı alıyor ve yeni görev alıyoruz.
[4] Yeni aldığımız görevde verdiği miktarı ARTMONEY programı üzerinden " Filter " diyerek aratıyoruz.
[5] Tek bir adet VERI kalana kadar bunu devam ettiriyoruz.
[6] Sadece 1 sonuç kaldığı zaman bu veriyi sağ tarafa kırmızı ok ile atıyoruz.
[7] Attığımız veri de sağ tarafta bulunan para miktarını (VALUE) 2 kere çift tıklayarak istediğimiz miktar ile değiştiriyoruz.
[8] Enter tuşuna bastıktan sonra, meslek görevini yerine getiriyoruz ve bizim belirlediğimiz sayı meslek tarafından bize veriliyor.
# UYARI #
Görünen verilerde bu işe yarar, diğer türlü test etmeniz gerekmektedir!!
# NOT #
Bu PRIV bir şey değildir, PRIV olarak insanlara satıldığını gördüm ve yaymaya karar verdim, bu konuyu yayarak bu malları engellerseniz sevinirim.
# VİDEO #
ARTMONEY İNDİRME LİNK:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
# Nasıl Uygulanılır #
[1] Oyuna girip yapacak olduğumuz mesleği seçiyoruz.
[2] Bize belirttiği alacağımız ücreti ARTMONEY üzerinden FiveM Process'i seçerek SEARCH'lıyoruz.
[3] Meslek görevini yerine getirerek parayı alıyor ve yeni görev alıyoruz.
[4] Yeni aldığımız görevde verdiği miktarı ARTMONEY programı üzerinden " Filter " diyerek aratıyoruz.
[5] Tek bir adet VERI kalana kadar bunu devam ettiriyoruz.
[6] Sadece 1 sonuç kaldığı zaman bu veriyi sağ tarafa kırmızı ok ile atıyoruz.
[7] Attığımız veri de sağ tarafta bulunan para miktarını (VALUE) 2 kere çift tıklayarak istediğimiz miktar ile değiştiriyoruz.
[8] Enter tuşuna bastıktan sonra, meslek görevini yerine getiriyoruz ve bizim belirlediğimiz sayı meslek tarafından bize veriliyor.
# UYARI #
Görünen verilerde bu işe yarar, diğer türlü test etmeniz gerekmektedir!!
# NOT #
Bu PRIV bir şey değildir, PRIV olarak insanlara satıldığını gördüm ve yaymaya karar verdim, bu konuyu yayarak bu malları engellerseniz sevinirim.
# VİDEO #
Son düzenleme: