Çözüldü Fiveguard Bypass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SweaKis

Gold Üye
Merhaba, artık tüm sunucularda Fiveguard var. Eulen açıldığında hiçbir şey yapmasan bile direkt yasaklıyor. Bunu bypass methodu vb bilen var mı?

1. open fivem
2. go to gta 5 folder
3. rename d3d10.dll to anything you want
4. join in a server that has the fiveguard AC
5. bypassed

Merhaba, artık tüm sunucularda Fiveguard var. Eulen açıldığında hiçbir şey yapmasan bile direkt yasaklıyor. Bunu bypass methodu vb bilen var mı?
hocam var fakat para ile satılıyor + olarak menüde pvp falan kullana biliyorsunuz fiveguardlı sunucularda açtığınız gibi ban yiyeceğinizi zannetmiyorum bende öyle olmuyor blacklistli bir şeye basarsanız ban yersiniz.

hocam var fakat para ile satılıyor + olarak menüde pvp falan kullana biliyorsunuz fiveguardlı sunucularda açtığınız gibi ban yiyeceğinizi zannetmiyorum bende öyle olmuyor blacklistli bir şeye basarsanız ban yersiniz.
Trigger bile kullanmıyorum, yalnızca esp ve aim legit şekilde kullanıyorum, bunda bile yasaklıyor. O yüzden bi method var mı acaba dedim. Para ile satılanlar hangileri?

Direkt Olarak spawn menusunden basmayacaksın ne basıyorsan executordan yapman gerekiyor sadece loglara düşme gibi bir ihtimalin oluyor onda

Direkt Olarak spawn menusunden basmayacaksın ne basıyorsan executordan yapman gerekiyor sadece loglara düşme gibi bir ihtimalin oluyor onda
Kanka ne spawnı, sadece esp ve aim kullanıyorum onda bile atıyor 😂
Resource de sunucu içerisinde ki triggerleri normalde tetikletiyorum sadece. Fiveguard varken sadece aimbot seçili onda da atıyo 😂

Kanka ne spawnı, sadece esp ve aim kullanıyorum onda bile atıyor 😂
Resource de sunucu içerisinde ki triggerleri normalde tetikletiyorum sadece. Fiveguard varken sadece aimbot seçili onda da atıyo 😂
hangi paralı hile o kanka :uwot:tüm dünyada olan d3d10.dll bile esp aim ban attırmıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt