Film, Dizi Önerisi Bilim Kurgu, Süper Güçlü

HanSolo

Efsane Üye
Şu sıralar aşırı Kore tarzı ve Çin, Japon Film, Dizilerine sardım ne bilim Samuray ve kılıçlı böyle illaki bilenler vardır. O tarz Film ve ya Dizi önerileriniz var mı bilim kurgulu Türkçe Dublajlı ? örnek olarak şöyle 2 tane fotoğraf bırakacam kapak fotoğrafı böyle güzel ve bilim kurgulu. Burada örnekleri mevcut, isterseniz farklı film, dizi de önerebilirsiniz sadece saracak ve özel güçlü olmasını istiyorum. Teşekkürler şimdi den

Şunu izle gel yorumunu merak ediyorum sonunda ki tepkini mutlaka yaz izlersen​

Şunu izle gel yorumunu merak ediyorum sonunda ki tepkini mutlaka yaz izlersen​

Uzaktan görünüşü iyi kaybettim bunu çok sağ olun hocam akşam 8 kadar diğer arkadaşlar da önermezse bunu izlerim

Uzaktan görünüşü iyi kaybettim bunu çok sağ olun hocam akşam 8 kadar diğer arkadaşlar da önermezse bunu izlerim
Böyle bir film daha önce izlemedim klasik yapımlar güzel filmler vs izledik okey ama bu film tam bir beyin yakmalık işlenişi harika , Kim kimdi lan oluyorsun

Vincenzo izlemeni tavsiye edeerim kore dizilerini seviyor isen inanılmaz iyi en iyi izlediğim diziler arasında ilk 15 de kesinlikle yerini alır

Şu sıralar aşırı Kore tarzı ve Çin, Japon Film, Dizilerine sardım ne bilim Samuray ve kılıçlı böyle illaki bilenler vardır. O tarz Film ve ya Dizi önerileriniz var mı bilim kurgulu Türkçe Dublajlı ? örnek olarak şöyle 2 tane fotoğraf bırakacam kapak fotoğrafı böyle güzel ve bilim kurgulu. Burada örnekleri mevcut, isterseniz farklı film, dizi de önerebilirsiniz sadece saracak ve özel güçlü olmasını istiyorum. Teşekkürler şimdi den
witcher izleyebilirsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt