Fil Necati Discord Webhook Tool

const

Bronz Üye
İletişim
Fil Necati Webhook Tool Nedir?

1. Seçenek Webhook Hakkında Bilgileri Verir.
2. Seçenek Girdiğin Webhooku Siler.

Python İle Yaptığım Basit Bir Tool Discord Bu Açığı Uzun Zamandır Fixlemedi İstenirse Webhook Spammerda Ekleyip Düzenlerim Sourceda Atabilirim Zaten 50 Satır.

Kayan bir yıldız Dilek tutmalı İnşallah kafama düşer Ah dileğim tuttu Yıldız değilmiş bu bir brokoliymiş

amacı ne la tam olarak anlamadım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
googledaki basic bir site ile de yapılıyor bu kadar zahmete hiç gerek yok
spammer oldugunu bılıyorumda deleter gormedim paylaşmak istedim zaten uğraşmadımda emin ol.

webhookuda tahmin ediyoz silmek için galiba
webhooku cekmek sana kalmıs kanka ben bunu fivem sunucuları ıcın kullanıyordum aslında webhooklarını cekip spam attırıp sıldırıyordum

spammer oldugunu bılıyorumda deleter gormedim paylaşmak istedim zaten uğraşmadımda emin ol.

webhooku cekmek sana kalmıs kanka ben bunu fivem sunucuları ıcın kullanıyordum aslında webhooklarını cekip spam attırıp sıldırıyordum
aynen spammerim 20 mesaj yapıp trigger açıcam

sana bu kadar batan ne kanka eline sağlık diyip geçsene :D?
kafanda kurmussun sen ben sadece dedim ki googledaki site de bunu yapıyor illa bi programı açıp cart curt zahmete gerek yok dedim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt