resulyilmaz31
Uzman Üye
Güzel 1000 liranın altında fazla kaliteli olmasına gerek olmayan bı kol ariyorum
Direk dualsense alman daha mantıklı 1k'nın altına kol direk 200tlye git bir bilgisayarcıya hadron tarzı kollar al. XoutPut ile bağlarsın oynarsın.Güzel 1000 liranın altında fazla kaliteli olmasına gerek olmayan bı kol ariyorum
ben trendyoldan doubleshock 4 aldım 2 senedir kullanıyorum pes-fifada kolu otomatik görüyor her aksamı çalışıyor 400-500₺ bişiGüzel 1000 liranın altında fazla kaliteli olmasına gerek olmayan bı kol ariyorum
bulamadim link varmi hocamben trendyoldan doubleshock 4 aldım 2 senedir kullanıyorum pes-fifada kolu otomatik görüyor her aksamı çalışıyor 400-500₺ bişi
bulamadim link varmi hocam
ps4 demis ps5 var bende olurmu acabaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Olmaz kral ps4 olarak muadil gösteriyor.ps4 demis ps5 var bende olurmu acaba
bulamadim link varmi hocam
öyle bir kol almasını önermem ben aldım kol düzgün çalışıyor ama oyunda yukarı bastıgımda aşağı aşağı bastığımda yukarı gidiyorDirek dualsense alman daha mantıklı 1k'nın altına kol direk 200tlye git bir bilgisayarcıya hadron tarzı kollar al. XoutPut ile bağlarsın oynarsın.