fatality almayın aldırmayın!

ya ban yemek istemiyosan karışmayacaksın amk rage girmek istiyosan sıfır hesap ranked giriceksin yarram
salak la bu skeeti fatayla bir sanıyor nl skeet aw premier icin update l0g attı fata öyle birşey atmadı adam nl skeette mm de rage atıyolar ben atamıyorum diyor

fatality almayın aldırmayın loaderde hata alıyordum ticket açtım düzeltmediler. eger bi hata alırsanız yarra yediniz tamam geçmiş olsun artık o hileyi kullanamayacaksınız ticketlere bakılmıyor. ayrıca 2026 yılındayız neredeyse bütün hilelerde vac koruması varken anasını sikitigmin fatalitisinde vac koruması yok ban yemen için oyuna inject etmen yeterli özelliklerin hiç birini açma sadece inject et yine ban yiyorsun o kadar rezil bir hile. bundan 3-4 ay önce 1 aylık satın almıştım premierde oynarım diye yarramın başıyla oynadım 2-3 elde ban yiyorum. zaten ban yedikten sonra hileden sogudum 3 aydırda ruletten çıkanlarla oynuyorum sadece 1 aylık parasını ödedim girmiyorum bile hileye kırk yılın başında kafam eserse basit eglencede rage atıp 2-3 elde ban yiyorum. hayatımda bu kadar boktan bir hile görmedim. bazı * yalayıcılarının gazına gelipte işte fatality şöyle muhteşem hile böyle iyi flaan sakın gaza gelip almayın siktiri boktan bir hile. ne vac koruması var ne destegi var hiç bişeyi yok.
şu şekil bilgisiz olacaksın işte

ayrıca fatanın öyle birşey yapmasına gerekte yok adam hvh için yapıyo bu hileyi premier gir ranked gir diye değil girersen ban yersin zaten he illa gircem diyosan git only wh oyna

Git biostan Sanallaştırmayı kapa (VT-D) Ve windows helloyu kapa Düzelmesse ticket i beklicen 5 güne anca bakarlar

fatality almayın aldırmayın loaderde hata alıyordum ticket açtım düzeltmediler. eger bi hata alırsanız yarra yediniz tamam geçmiş olsun artık o hileyi kullanamayacaksınız ticketlere bakılmıyor. ayrıca 2026 yılındayız neredeyse bütün hilelerde vac koruması varken anasını sikitigmin fatalitisinde vac koruması yok ban yemen için oyuna inject etmen yeterli özelliklerin hiç birini açma sadece inject et yine ban yiyorsun o kadar rezil bir hile. bundan 3-4 ay önce 1 aylık satın almıştım premierde oynarım diye yarramın başıyla oynadım 2-3 elde ban yiyorum. zaten ban yedikten sonra hileden sogudum 3 aydırda ruletten çıkanlarla oynuyorum sadece 1 aylık parasını ödedim girmiyorum bile hileye kırk yılın başında kafam eserse basit eglencede rage atıp 2-3 elde ban yiyorum. hayatımda bu kadar boktan bir hile görmedim. bazı * yalayıcılarının gazına gelipte işte fatality şöyle muhteşem hile böyle iyi flaan sakın gaza gelip almayın siktiri boktan bir hile. ne vac koruması var ne destegi var hiç bişeyi yok.
yalan bilgi. ana hesabımda grenade helper + wh + skinchanger ile oynuyorum 2 ay olucak neredeyse ban yemedim. şu anda vac bypassı yok semirage veya rage oynarsan ban yersin, zaten almadan önce fatality chatine baksan, 2dk araştırsan görürdün. adamların zaten biz vac safeyiz diye bi iddiası yok. philip onceki update noteda duyuru geçti vac ile ilgili çalışmalar başladı diye. boş yapmışsın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt