Nerde kral tam olarak 7'tldençok pahalı 7 TL'den Dia yüce toplu alıyom
Hocam öncelikle iyi satışlar, fakat arkadaşın hesabı 2022'de açılmış istese şu ana kadar 900 üstü yorumu olurdu, bence yorum kasmak için yorum atmayın lafı biraz şey oldu abartılı ÖVXCJMŞLSDFKXCZLŞCKLŞXSDF ( Bu arada her hangi bir şeyim yok sadece abartılı ve gereksiz buldum bir tık yanlış anlama hocam, tekrar dan iyi satışlarınız olsun bol bol <33 )Nerde kral tam olarak 7'tlden
Ben yurt dışınada satıyorum hiç kimse 0.19 eurodan hesap vermez yorum kasmak için yorum atmayın ya sağ da sol da bulduğunuz hesaplar için gereksiz yorumlar.
Ne zaman açıldığı önemli değil bu işi yapan herkes bilir bu fiyata anca 123788123778123 kişinin girdiği hesaplar olur (aynı heasabı 30 kişiye satanlardan bahsediyorum) gereksiz ve zaman kaybıdır o hesaplara para vermek.Hocam öncelikle iyi satışlar, fakat arkadaşın hesabı 2022'de açılmış istese şu ana kadar 900 üstü yorumu olurdu, bence yorum kasmak için yorum atmayın lafı biraz şey oldu abartılı ÖVXCJMŞLSDFKXCZLŞCKLŞXSDF ( Bu arada her hangi bir şeyim yok sadece abartılı ve gereksiz buldum bir tık yanlış anlama hocam, tekrar dan iyi satışlarınız olsun bol bol <33 )
valo yeni bitti onlar biraz hızlı gidiyoValo var mi canim