Kernel hilem var gameguardda geçiyor fakat ban kaldirma olayını hiç yaşamadigim için bilmiyroumFastcup cs1.6 gameguard hile açabilen ve banı kaldırabilen olursa helal olsun
video atabilir misinKernel hilem var gameguardda geçiyor fakat ban kaldirma olayını hiç yaşamadigim için bilmiyroum
satış yapmadığım için hayır hocamvideo atabilir misin
E niye yazıyorsun o zaman demezler mi hoca?satış yapmadığım için hayır hocam
www.youtube.com/watch?v=WN0uhtFY044Fastcup cs1.6 gameguard hile açabilen ve banı kaldırabilen olursa helal olsun
hile açılıyor mu diye sordu hocam satıyor musun diye sormadı bende kullandığımı belirttim eğer talep çok olursa ona göre de satışa açarım problem yokE niye yazıyorsun o zaman demezler mi hoca?
videodaki arkadaşların fastcup profillerine baktım arkadaşları da hepsi hile 5 sene banlanmış ve m ve l hesaplar 1 maçta gg olmuşlar kanka dediğim gibi açmada sorun yok algılıyor direkt daha önce "GAMEGUARD" gibi koruma görmedim
yarın cs 1.6 indirip tekrar kontrol edeceğim sonra buraya dönüş yaparımgameguard algılıyor kanka onu söylemek istiyorum açabilirsin onda sorun yok zaten
ban yedirtmeyen cheat veya reg görmedim hiç kanka eğer o sende varsa zaten paraya para demezsin satışa çıkar 2 gün sonra fixlerler para kazandırıyor çünkü fastcup
videodaki arkadaşların fastcup profillerine baktım arkadaşları da hepsi hile 5 sene banlanmış ve m ve l hesaplar 1 maçta gg olmuşlar kanka dediğim gibi açmada sorun yok algılıyor direkt daha önce "GAMEGUARD" gibi koruma görmedim
dene bakalımyarın cs 1.6 indirip tekrar kontrol edeceğim sonra buraya dönüş yaparım