KEJBEY
Uzman Üye
- İletişim
Benim bir arkadaşım böyle bir sorunla Karşılaştı Klavyesindeki Crtl Tuşu Sıkıntı yarattı ve oda Copyala yapştırı kısayolsuz yapmakta epey zorlandı bende ona AutoHotkeyle bir çözüm yarattım belki aranızda durumu iyi olmayıpta Böyle birşeye ihtiyacı olan vardır.
İndir :
(NOT : Bazı mouselarda kendi progamlarından yapıla biliyor bu işlem)
Dosyamızı indirip indirme işlemini tamamlıyoruz!
Ardından Massaüstünde "Yeni Metin Belgesi" Oluşturuyoruz.
İçine Kodumuzu Yapıştırıyoruz
AtancakTuş::^v
return
Yeni Metin Belgesini Farklı Kaydet diyoruz ve dosyaadi.ahk olarak massaüstüne kaydetip çalıştırıyoruz! İşlem Tamamlandı Herhan gibi bir sıkıntı olursa belirte bilirsiniz Görseli bir anlatım isteyen olursa ekliye bilirim
^(Caret) = Crtlyi temsil eder Yanında Ekli Olan Yane İşlevimiz Şuanda Ctrl+v Yapıştır değiştirmeyi siz yapabilirsiniz ben Yapıştır olarak gösterdim.
# Win
! Alt
^ Control
+ Shift
Ek Bilgi : Aticanız Tuşun Mouse/Klavye AutoHotkey Helpten KeyListden bakabilirsiniz aticanız Tuşun karşılığını
İndir :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(NOT : Bazı mouselarda kendi progamlarından yapıla biliyor bu işlem)
Dosyamızı indirip indirme işlemini tamamlıyoruz!
Ardından Massaüstünde "Yeni Metin Belgesi" Oluşturuyoruz.
İçine Kodumuzu Yapıştırıyoruz
AtancakTuş::^v
return
Yeni Metin Belgesini Farklı Kaydet diyoruz ve dosyaadi.ahk olarak massaüstüne kaydetip çalıştırıyoruz! İşlem Tamamlandı Herhan gibi bir sıkıntı olursa belirte bilirsiniz Görseli bir anlatım isteyen olursa ekliye bilirim
^(Caret) = Crtlyi temsil eder Yanında Ekli Olan Yane İşlevimiz Şuanda Ctrl+v Yapıştır değiştirmeyi siz yapabilirsiniz ben Yapıştır olarak gösterdim.
# Win
! Alt
^ Control
+ Shift
Ek Bilgi : Aticanız Tuşun Mouse/Klavye AutoHotkey Helpten KeyListden bakabilirsiniz aticanız Tuşun karşılığını