Far Cry 3 –> 7 Eylül - 11 Eylül Arası ⭐ BEDAVA ⭐

99.jpg

Ubisoft, Far Cry 3'ü Ubisoft Connect üzerinden 11 Eylül tarihine kadar ücretsiz olarak dağıtıyor.
Eğer sayfadan oyunu Ubisoft hesabınıza eklerseniz oyunun PC sürümü tamamen sizin olacak.

Far Cry 6 ise 7 Ekim'de Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden çıkışını yapacak.​

99.jpg

Ubisoft, Far Cry 3'ü Ubisoft Connect üzerinden 11 Eylül tarihine kadar ücretsiz olarak dağıtıyor.
Eğer sayfadan oyunu Ubisoft hesabınıza eklerseniz oyunun PC sürümü tamamen sizin olacak.

Far Cry 6 ise 7 Ekim'de Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden çıkışını yapacak.​

Yılların eskitemediği oyun , ayrıca artworkünü beğendim (xD) şakası bi yana şu hayatta hikaye tarafından çok etkilendiğim ama sonunu hiç beğenemdiğim oyundur kendisi. PS3'ümde bitirmiştim. Blood Dragon diye bi dlcsi vardı hatırlarsam tamamen zırvadan ibaretti.

Sözlerimi şu güzel cümleyle bitirmek istiyorum.
"I've killed so many people I've lost count. I can't come back from this. I'm a monster. I can feel the anger inside me. But I am still, somewhere inside me, more than that. Better than that.",
O kadar çok insan öldürdüm ki sayısını unuttum. Bundan geri dönemem. Ben bir canavarım. İçimdeki öfkeyi hissedebiliyorum. Ama hala, içimde bir yerlerde, bundan daha fazlasıyım.

Oyunumuzdaki ana karakterimizin oyunun sonunda ilk seçimi yaptığınızda arkadaşlarını uğurlarken söylediği söz işlemişti içime. İyi forumlar kardeşim.

Zamanında crackli oynadığım oyun bedava olmuş vay be.. Zaman hızlı geçiyor valla... Alalım bari de bir ara orjinal şekilde de oynamış oluruz:D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt