FallenPresent

Axdeshh

Gold Üye
Fallenpresent'in ne olduğunu,amacını ve yaptığı işi bilmeden public yazılımın satışa sunulmamasına rağmen sanki satışa sunulmuş gibi bir algı yaratan ve discord sunucumuza gelip boş boş laflar edip ekibimizi sinirlendirip küfür yedikten sonra burda ağlayan sünepeye selam olsun. FatihBulut.exe eğlence için oluşturulmuş,satışa sunulmamış ve sunulmayacak hâyâli bir üründür, hâyâli bir ürün olmasına rağmen bunu anlamayan dostlarımıza da normal bir dille konuşup bunun satışa sunulmayan bir ürün olduğunu ve 0x32 menüsü olduğunu belirtiyoruz.

-FallenPresent Management

Bu konu hakkında bundan sonra hiçbir açıklama yapılmayacaktır, algı çalışması yapmaya çalışanlar da onları görmüyoruz sanmasınlar sadece göz ardı ediyoruz

Bize laf sallayan beleşçi dog'a bu videoyu armağan ediyorum

Fallenpresent'in ne olduğunu,amacını ve yaptığı işi bilmeden public yazılımın satışa sunulmamasına rağmen sanki satışa sunulmuş gibi bir algı yaratan ve discord sunucumuza gelip boş boş laflar edip ekibimizi sinirlendirip küfür yedikten sonra burda ağlayan sünepeye selam olsun. FatihBulut.exe eğlence için oluşturulmuş,satışa sunulmamış ve sunulmayacak hâyâli bir üründür, hâyâli bir ürün olmasına rağmen bunu anlamayan dostlarımıza da normal bir dille konuşup bunun satışa sunulmayan bir ürün olduğunu ve 0x32 menüsü olduğunu belirtiyoruz.

-FallenPresent Management

Bu konu hakkında bundan sonra hiçbir açıklama yapılmayacaktır, algı çalışması yapmaya çalışanlar da onları görmüyoruz sanmasınlar sadece göz ardı ediyoruz

Bize laf sallayan beleşçi dog'a bu videoyu armağan ediyorum

Merahaba!

FallenPresent'in ownerlarından
ben, biz size ilgi vermedikçe konu açıp hakkımızda en ufak bir bilginiz olmadan sallayıp sc4mmer iddialarında bulunuyorsunuz şaka amaçlı bir ürünün satış dâhi sunulmamasına rağmen sanki satıştaymış gibi iddialarda bulunup bizim adımızı kötüye çıkarmaya çalışmanız ve forumda free itemler dilenmeniz gerçekten gülünç. Zamanında depremde enkaz altında kalmış kişilerin geçici süre kaldıkları ve yardım istedikleri evlerine dâhi ihbar gönderip hatta enkaz altındayken'de arayıp dalga geçerek eğlenmeye çalışan insanlarsınız şimdi mi dinci,milliyetçi ve Atatürkçü oldunuz? sözde dinci,milliyetçi ve Atatürkçü tavırlarınız gerçekten komik geliyor

Saygılarımızla FallenPresent Ekibi

@1337jordy çekilişlere katılmaya devam et benim adımı kullanma :incredible:

Alışverişimizi yaptık gayette güzel bir şekilde hizmet aldım hiç bir şekilde pişman değilim güvenli bir şekilde sizde alışverişinizi yapabilirsiniz

edite bak utançtan evi sırtladım

edite bak utançtan evi sırtladım
Sunucumuza gelip boş boş laflar eden elemanın mesajlarını görünce evi srırlamadın bizim max 1 dakika'da öylesine yaptığımız editi görünce mi evi sırtladın çocuk adam :D

• Haha
Tepkiler: qxd

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt