fallen present Allaha Vatana sövüş

Abugat

Uzman Üye
İletişim
beyler bu ucubelerden bişey almayın public yazılım satıyorlar priiv diye bide public diyince Allahıma Vatanıma küfür yiyorum bunların hakkının verilmesi lazım

beyler bu ucubelerden bişey almayın public yazılım satıyorlar priiv diye bide public diyince Allahıma Vatanıma küfür yiyorum bunların hakkının verilmesi lazım

bunları scammeralert tarzı dclere ekstra şikayette bulunmak daha iyi olmaz mı

Buney la herkes Allaha söver olmuş anca sanalda söverler zaten meydanda sövsünler bakayım xD

Buney la herkes Allaha söver olmuş anca sanalda söverler zaten meydanda sövsünler bakayım xD
aydında yaşıyom 1 tanesi gelse meydanın ortasında Allahıma Kitabıma sövse ağızlarını ellerine veriririm en azından ne yaptıklarını bilirler

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
13 yas ateist mesaj

aynı konu açılmıştı discordda olan olayları forma yansıtmayın diyip kapatmışlardıı aynı konu derken başkasıda allaha sövmüştü

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt