Aldığın siteye destek açtınmı?merhabalar bugun cs2 de ez global aldım ama hile çalışmıyor yönetici olarak açıyorum hile menüsü geliyor ama özellikleri açınca özelikler çalışmıyor
açtım ama cevap gelmediAldığın siteye destek açtınmı?
Hmmm burda sorununu bulamazsan desteğe cevap verdiklerinde kullanamadıgın günün iadesini iste ve sorunu söyleaçtım ama cevap gelmedi
bir hata yaptık aldık keşke almasaydıkkeske ezglobal almasaydın zamanında bende aldım ve aynı sorun oluştu kullanamadım daha özellikli bir hile almanı isterdim ve zaten 1 günlüğü 65 tlden başlıyor onun yerine 1 ay nixware alsaydın güzelce istersen legit istersen rage oynayabilirdin
vallaha bakarlarsa istiycez kankaHmmm burda sorununu bulamazsan desteğe cevap verdiklerinde kullanamadıgın günün iadesini iste ve sorunu söyle
direkt banlicaklar iade vermeyecekler rez alınbir hata yaptık aldık keşke almasaydık
vallaha bakarlarsa istiycez kanka
direkt banlicaklar iade vermeyecekler rez alın
güncelleme gelmişti belki güncellememişlerdir dahamerhabalar bugun cs2 de ez global aldım ama hile çalışmıyor yönetici olarak açıyorum hile menüsü geliyor ama özellikleri açınca özelikler çalışmıyor