Exxen uygulaması nasıl ?

halils121

Bronz Üye
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhabalar herkese. Bu yeni çıkan exxeni aranızda kullanan var mı acaba ? Netflixe rakip olabilecek türden bir uygulama mı ? Şuana kadar hep netflix kullandım, exxeni önerir misiniz ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
netflix is better

Ben kullandım netflix şuan her türlü daha iyi ama Acun daha da geliştirebilir exxeni

Bencede helede böyle birşeye para vermek artık çok saçma geliyor hiç güzel içeriği yok

Bildiğin youtuber yuvası konuşanlar tarzı şeyleri seviyorsan al derim

İçinde daha adam akıllı hani izlenecek program yok desem olur umarım ileride daha güzel şeyler gelirde tekrar satın alıp izlemeye başlarız ama böyle devam ederse çok kişinin satın alacağını düşünmüyorum

Youtube Türkiyedeki influencerlerin toplandığı kısacası youtubenin paralı versiyonu gibi bir şey. Netflixteki gibi düzgün izlenecek filmler yok ücretsiz versiyonunu deene beğenirsen alırsın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt