İnceleniyor Euro Truck Simulator (ETS2) 1.52x Ücretsiz Bütün DLC'ler

Werpy

discord.gg/caponeservices
Efsane Üye
İletişim
Vallahi ETS2 oynayan varmı forumda bilmiyorum ama, bedava DLC paylaşmak istedim hepsi sorunsuz çalışıyor kabin aksesuarları, harita DLC'leri vb. hepsi içinde.
DLC'lerin boyutları büyük olduğu için VT'de iki RAR koymak zorunda kaldım yetkililer kontrol ettiğinde kullanabilirsiniz.

, , , , , , ,
Edit : Her güncellemede fix yer, yenisini paylaşabilirim.
Kurulum
:
İstenirse para,beceri,garajların kilitlerini açma vb. hilelerin nasıl yapıldığınıda paylaşabilirim.

Vallahi ETS2 oynayan varmı forumda bilmiyorum ama, bedava DLC paylaşmak istedim hepsi sorunsuz çalışıyor kabin aksesuarları, harita DLC'leri vb. hepsi içinde.
DLC'lerin boyutları büyük olduğu için VT'de iki RAR koymak zorunda kaldım yetkililer kontrol ettiğinde kullanabilirsiniz.

, , , , , , ,
Kurulum
:
İstenirse para,beceri,garajların kilitlerini açma vb. hilelerin nasıl yapıldığınıda paylaşabilirim.

truckersmp de olur mu

, , , , , , ,
Kurulum
:

bide ets2 Crâck gelseydi

Truckers Mp de çalışıyor dlc ler bir önceki sürüm için internetten bulup atmıştım çalışmıştı.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt