DragonWolf
Uzman Üye
- İletişim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İletişim : DragonWolf#3617
aga sana bişi diyimmi şu kadarcık aklın varsa gamermarkt'ta satma o hesabı en ufak bişi olduğunda o sattığın fiyatın 2 katını ödetiyolar hadi diyelim üzerinden 5 yıl geçti hesaba bişi oldu o zaman naneyi yedin gamermarkt çok sıkıntılı hocam !!! yakınına dostuna arkadaşına felan sat (kendim birebir yaşadım haykıra haykıra uyarıyorum başın yanmasın bunlar legal d0landırıcı agam...)Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İletişim : DragonWolf#3617
aga sana bişi diyimmi şu kadarcık aklın varsa gamermarkt'ta satma o hesabı en ufak bişi olduğunda o sattığın fiyatın 2 katını ödetiyolar hadi diyelim üzerinden 5 yıl geçti hesaba bişi oldu o zaman naneyi yedin gamermarkt çok sıkıntılı hocam !!! yakınına dostuna arkadaşına felan sat (kendim birebir yaşadım haykıra haykıra uyarıyorum başın yanmasın bunlar legal d0landırıcı agam...)
düzeltme(riot games'le anlaşmalılar ve içerden bir yetkili hesaba zarar veriyor bi süre sonra hesap satışından kilit'liyor hesabını ve sonra site sana ya hesabı açacaksın yada 2 katını vericeksin diyor )
vay beaga sana bişi diyimmi şu kadarcık aklın varsa gamermarkt'ta satma o hesabı en ufak bişi olduğunda o sattığın fiyatın 2 katını ödetiyolar hadi diyelim üzerinden 5 yıl geçti hesaba bişi oldu o zaman naneyi yedin gamermarkt çok sıkıntılı hocam !!! yakınına dostuna arkadaşına felan sat (kendim birebir yaşadım haykıra haykıra uyarıyorum başın yanmasın bunlar legal d0landırıcı agam...)
düzeltme(riot games'le anlaşmalılar ve içerden bir yetkili hesaba zarar veriyor bi süre sonra hesap satışından kilit'liyor hesabını ve sonra site sana ya hesabı açacaksın yada 2 katını vericeksin diyor )
banka hesabı olmadan satış yapamıyosun + aynen milleti güzel dolandırıyolarRiot Games ile anlaşmalılar? Kardeşim cahil cahil yorum yapmayın dava açmak için bakan falan olmanız gerekmiyor adamlar keyfi dava açıyorlar itiraz ediyorsun dava düşüyor ellerinde hiçbir kanıt yokken parayı nasıl alacak? 15 yaşında çocukları korkutarak güzel para kazanıyorlar
tmm bro en bilgili sensin mq içerde yetkili tanıdıkları var biliyorum allah allahRiot Games ile anlaşmalılar? Kardeşim cahil cahil yorum yapmayın dava açmak için bakan falan olmanız gerekmiyor adamlar keyfi dava açıyorlar itiraz ediyorsun dava düşüyor ellerinde hiçbir kanıt yokken parayı nasıl alacak? 15 yaşında çocukları korkutarak güzel para kazanıyorlar
aga bende diyorumki neden uğraşsın ordan satmasın gitsin allah allahRiot Games ile anlaşmalılar? Kardeşim cahil cahil yorum yapmayın dava açmak için bakan falan olmanız gerekmiyor adamlar keyfi dava açıyorlar itiraz ediyorsun dava düşüyor ellerinde hiçbir kanıt yokken parayı nasıl alacak? 15 yaşında çocukları korkutarak güzel para kazanıyorlar
tmm bro en bilgili sensin mq içerde yetkili tanıdıkları var biliyorum allah allah
aga bende diyorumki neden uğraşsın ordan satmasın gitsin allah allah
Doğru söylüyor riot ile anlaşmaları var içerdeki adam hatta diyarbakırlı bağlar merkezde ciğerci dükkanları da var bir kaç kez ciğerlerini yemeye gitmiştim güzel yer gitmenizi tavsiye ederimaga sana bişi diyimmi şu kadarcık aklın varsa gamermarkt'ta satma o hesabı en ufak bişi olduğunda o sattığın fiyatın 2 katını ödetiyolar hadi diyelim üzerinden 5 yıl geçti hesaba bişi oldu o zaman naneyi yedin gamermarkt çok sıkıntılı hocam !!! yakınına dostuna arkadaşına felan sat (kendim birebir yaşadım haykıra haykıra uyarıyorum başın yanmasın bunlar legal d0landırıcı agam...)
Evet beca 1 tane1 tane hesap mı