Satıyorum [Eternality DMA VAL] Aimbot (VisibleCheck) | WebRadar (Icon/Text) | Esp (StreamProof)

LOLSHAN

Reverser
Ticaret Puanı:
 0 / 0
Birkaç ay önce Valorant için yaptığım DMA ürününü Türkiye pazarında da paylaşmaya karar verdim.
Sadece Valorant ile sınırlı değil, şuanda Apex DMA/CS:GO içinde aktif ürünler mevcut fakat public olarak henüz satışa sunmadım.
DMA' nın ne olduğunu bilmiyorsanız yakında açıklama yazacağım.

GAMESTREAM/HID DEVICE GEREKTIRMEZ!

AimBot
Enable
Key
Visible Check (Inc. Smoke Check)
Team Check
Bone (Head/Nearest)
Fov
Smooth (Min/Max)
Kill Delay
Aim Time
Interval
RCS Enable
RCS Delay
RCS Scale (X/Y)
Weapon Config (Inc. Abilities)

WebRadar
Enable
Gui Style (Text/Icon)
Rotate Stlye (Static/ViewAngle)
Center Style (Map/Player)
Maps (All Maps)
Mobile Device Support (All devices connected to same net)

Visuals
Enable
ESP Box
ESP Health
ESP Weapon (Text/Icon)
ESP Agent (Text/Icon)
FullScreen Support
Stream Proof (OBS/ShadowPlay)

Settings
Config System (Auto Load/Save)
Debug Console
Background Alpha

Invite Hakkında
Invite alabilmek için sadece DMA Cihazınızı onaylanmanız yeterlidir.
Discord' dan ulaşın.

Discord
eternality.win

Fiyat
Aylık 80€ (2.600 TL)​

Son düzenleme:
bu fiyata alabilen olmaz tr de ama iyi satışlar dma nedir ?

150 euro tr için çok yüksek bir fiyatlandırma değil mi sizcede asgari ücret bile 400 euro etmiyorken

Onay için
discord: yolun yokuştur#6969

Konu onaylandı, iyi satışlar.

bu fiyata alabilen olmaz tr de ama iyi satışlar dma nedir ?
Bu videoyu izlerseniz yeterli bilgiyi edinebilirsiniz. Basitçe 2 bilgisayar ve ekstra cihaz gerektiren bir üründür. Oyun bilgisayarınızda herhangi bir yazılım çalışmaz. Bütün işi 2. bilgisayarınız yapar ve tabi bunu oyun bilgisayarınıza taktığınız cihaz aracılığı ile yapar. Bu sayede hileler için alabileceğiniz en yüksek güvenliği almış olursunuz. Tabi bunun firmware tarafı da mevcut fakat bu oldukça kolaydır, sadece farklı bir cihazı taklit ettirmek ve respondları temizlemek yeterli oluyor.
150 euro tr için çok yüksek bir fiyatlandırma değil mi sizcede asgari ücret bile 400 euro etmiyorken
Cihaz + Firmware ortalama 500€ zaten. Ve 2. bilgisayarda gerekiyor. Düşük bütçeli kullanıcılar için tasarlanmış bir ürün değil.
Türk piyasası adına sevindim, konunun onaylanmayacağını düşünüyordum aslında, demekki dma cihazı olan mod varmış forumda :D
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Sitenizde cheatglobal.com ibaresi bulunmak zorunda diye biliyorum. İyi satışlar.

hayırlı satışlar hocam her türlü ref werilir abime

:businessman:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt