Eski iPhone modelleri için 1080p FaceTime desteği sunuldu

pembep4nter

Silver Üye
iOS 14.2 işletim sistemi ile birlikte kullanıcılara iPhone 8, iPhone X, iPhone XS, iPhone 11 ve iPhone 12 ailelerinde yer alan modellerle FaceTime üzerinden 1080 piksel çözünürlüğünde görüntülü görüşme yapma olanağı sunuldu.

facetime-310.png

hayatımıza girmesi ile birlikte evlerimize kapanmak zorunda kaldık. Evlerimizden sosyalleşmeye çalıştığımız bugünlerde görüntülü görüşmeler hiç olmadıkları kadar popüler bir hale geldi. Bugün paylaşılan bilgilere göre iOS 14.2 güncellemesi ile birlikte iPhone 8 ve sonrasındaki iPhone modelleri için görüntülü görüşme özelliği geldi.
Güncelleme notlarında konu ile ilgili bir bilgi paylaşmayan Apple, paylaştığı bilgilere göre sessiz sedasız bir şekilde iPhone 8 ve sonrasında yer alan modelleri için 1080 piksel çözünürlüğünde görüntülü görüşme imkanı sunmuş oldu.
Kısacası iOS 14.2 işletim sistemi ile birlikte kullanıcılara iPhone 8, iPhone X, iPhone XS, iPhone 11 ve iPhone 12 ailelerinde yer alan modellerle FaceTime üzerinden 1080 piksel çözünürlüğünde görüntülü görüşme yapma olanağı sunuldu.
Söz konusu özelliğin 5G desteğine sahip olmayan modeller için sadece Wi-Fi üzerinden çalıştığını da ekleyelim. Sadece iPhone 12 ailesinde yer alan modeller FaceTime ile 1080 piksel çözünürlüğünde görüntülü görüşme yapma özeliğini Wi-Fi ve 5G üzerinden kullanabilir.
SPONSORLU

Yararlı Bir Bilgi Olmuş Eline Sağlık Teşekkürler. Böyle Öğretici Bilgileri Paylaşırsan Sevinirim.

çözünürlüğünde görüntülü görüşme yapma olanağı sunuldu.

yes be dicem ama malesef iphone x r var keşke daha üst çözünürlük gelse

Yararlı ve öğretici bilgilerde bu gün :D eline sağlık kardeşim

Yararlı bilgi olmuş böyle konuları daha fazla görmek dileğiyle teşekkürler, iyi forumlar.

it was great information, thanks a lot my brother, a pity that I can't use

[QUOTE = "Lodzik, postagem: 63941, membro: 82837"]
Foi uma informação útil. Espero ver mais desses tópicos. Obrigado, bons fóruns.
[/QUOTE]
tODOS nos podemos usar meu amigo basta trabalharmos duro por isso

aa yeni görüdüm baya iyi olmuş tekrar iş görecek gibi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt