Eski Banlı biosa tekrar dönmek ?

HARDaim

Gold Üye
Bundan 3 ay önce tam ban yediğim biosu spooflayarak başka bios sürümüne geçmiştim aradan 3 ay geçti tam . 3 Ay önceki sürüme tekrar dönsem spoofsuz oynayabilir miyim yada spooflu oynayabilirmiyim delay yemeden bilen biri varsa çok sevinirim.
Not: Ama o sürümden sonra başka güncelledigim diğer bios sürümlerinde ban yemiştim.

Son düzenleme:
nası lan ben win11 e geçtim 3211 deydim 2 üst sürüme geçtim o 2 sürüm banlımı farklı sürümmü geçmem gerekiyo yeniden denerken o bios banlanıyomu

Bundan 3 ay önce tam ban yediğim biosu spooflayarak başka bios sürümüne geçmiştim aradan 3 ay geçti tam . 3 Ay önceki sürüme tekrar dönsem spoofsuz oynayabilir miyim yada spooflu oynayabilirmiyim delay yemeden bilen biri varsa çok sevinirim.
oynayabilirsin

Kanka ben gecıp bna yememıstım denıyebılırsın guzel bır formatla bırlıkte don ban suren dolmuzsa yemıyorsun

Ama o sürümden sonra başka güncelledigim bios sürümlerinde ban yemiştim ama o sürümde sıkıntı olmaz demi

Not: Ama o sürümden sonra başka güncelledigim diğer bios sürümlerinde ban yemiştim.
oynarsın sorun cıkmaz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt