Erasmus ve Work and Travel hakkında

KIZILELMA

Silver Üye
Merhablar niyeyse içimde aşırı fazla yurt dışına çıkma isteği var. Sanırsam ülkemizin durumuyla alakalı olabilir. Biliyorum yurt dışına gidince birden yükselmieyecem illaki orada da zorluklar çekicem. Fakat içimden bir ses yurt dışına gidip şuanki yaşam standartlarımdan daha yüksek bir şekilde yaşayabileceğimi ve bazı şeyleri başarabiliceğimi söylüyor. Evet dostlarım lafı fazla uzatmak istemmiyorum sizden bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa işte hangi yolu seçmeliyim gitmek için WAT mı Erasmus mu veya yeşil pasaport alma imkanım var kendi başıma mı gitsem çok kararsızım. Uçak biletleri de hayli yüksek. Ülke olarak danimarkayı istiyorum. Sizce hangi ülke daha uygun ve daha kolay adaptasyon sağlanabilir bunların cevabını gerçekten bilen kişilerden almak istiyorum şimdiden teşekkür ederim.

Merhablar niyeyse içimde aşırı fazla yurt dışına çıkma isteği var. Sanırsam ülkemizin durumuyla alakalı olabilir. Biliyorum yurt dışına gidince birden yükselmieyecem illaki orada da zorluklar çekicem. Fakat içimden bir ses yurt dışına gidip şuanki yaşam standartlarımdan daha yüksek bir şekilde yaşayabileceğimi ve bazı şeyleri başarabiliceğimi söylüyor. Evet dostlarım lafı fazla uzatmak istemmiyorum sizden bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa işte hangi yolu seçmeliyim gitmek için WAT mı Erasmus mu veya yeşil pasaport alma imkanım var kendi başıma mı gitsem çok kararsızım. Uçak biletleri de hayli yüksek. Ülke olarak danimarkayı istiyorum. Sizce hangi ülke daha uygun ve daha kolay adaptasyon sağlanabilir bunların cevabını gerçekten bilen kişilerden almak istiyorum şimdiden teşekkür ederim.
Erasmus iptal edilmedi mi hocam corona'dan dolayı wat programıyla colorado patlar

Erasmus icin ücret ödemen gerekmez o yönü güzel ben 3 kez ingiltereye gittim fakat wat daha mantıklı hem paranı kazanıyorsun hem işe girip oranın insanıyla sohbet ediyorsun hem geziyorsun

Ben de WAT düşünüyorum. Green Card olayını bence hiç düşünme yabancı arkadaşlarım biraz bahsetti alt sınıf insan muamelesi yapıyorlarmış tabi ne kadar doğru bilemem ben sana bildiklerimi iletiyim dedim. İyi forumlar sorunun olursa beni etiketleyebilirsin.

@xmar @baranxu Sanırsam En matıklı olanı WAT dediğiniz gibi hem para kazanıyoruz hemde seyhat ediyoruz. 3200 dolara yakın maliyeti varmış ,herhalde orada çalışarak zararımızdan fazlasını kazanma imkanımız var. Eğer gidecek olursanız veya bir avantaj vb yakalarsanız haberdar ederseniz çok sevinirim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt