epingame.net Güvenilir mi

ayaz01

卄4匚Ҝ3尺丂
Gold Üye
Arkadaşlar bu siteden satin alım yapılırmı tecrübe sahibi varmı hile vb tarzında alan

k
Arkadaşlar bu siteden satin alım yapılırmı tecrübe sahibi varmı hile vb tarzında alan
anka böyle sitelerden almak yerine forumdan al satıcı sorun çıkartırsa şikayet falan oluşturabiliyorsun.

Bana pubg Bypass lazım knk burdakiler hack satiyor bypass görmedim
bypassları var ama bıraz agresıf yapıya sahıpler eğer cok fazla darlarsan sunucularından banlana bilirsin. gereksiz diyalogdan nefret ettıklerını bılıyorum :)

bypassları var ama bıraz agresıf yapıya sahıpler eğer cok fazla darlarsan sunucularından banlana bilirsin. gereksiz diyalogdan nefret ettıklerını bılıyorum :)
bende biliyorum bypass ları oldunu bende güvenilir olup olmadıklarını soruyorum ya :D

şikayetvar'da ürünü teslim etmediklerine ve iade yapmadıklarına dair iddialar bulunuyor şüpheci yaklaşmak gerekiyor fakat şöyle bir şey var 2 yıldır piyasadalarmış bunu da göz önüne almak lazım

bende biliyorum bypass ları oldunu bende güvenilir olup olmadıklarını soruyorum ya :D
biz bir cok ürünü onlardan temın ediyoruz site scriptine kadar onlardan satın aldık para=iş mantıgındalar. henüz tokatlanmadık

Forumdan birinden al bir sorun yaşadığında bir konuyla halledebilirsin evet iade konusunda sorun çıkartıyorlar sattıkları ürünlerin arkasında değiller pek.

daha önce baya hile aldım sorun çıktığında yardım ettiler

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt