buraya sormadan once internette arastırdınmı bu hatayla ilgili tonlarca video varLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediryardımcı olabilirmisiniz nasıl çözerim
burasıda sorun çözmeme yardım edebilcek biyer ya haniburaya sormadan once internette arastırdınmı bu hatayla ilgili tonlarca video var
sadece arastırdınmı diye sordum yanlıs anladın galiba. windows güncellemeleri varsa yap yoksa 'C:\Windows\System32\D3DCompiler_43.dll' bu yoldaki dosyayı sil sonra oyun icin gerekli olan directx icin bunu kurburasıda sorun çözmeme yardım edebilcek biyer ya hani
önceden denedim hepsini hala aynı hatayı veriyorsadece arastırdınmı diye sordum yanlıs anladın galiba. windows güncellemeleri varsa yap yoksa 'C:\Windows\System32\D3DCompiler_43.dll' bu yoldaki dosyayı sil sonra oyun icin gerekli olan directx icin bunu kurLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
buda olmazsa process monitor ile logu alıp buraya yukle internetten nasıl yapılacağına bakabilirsin
log dosyasını attınmı hani ben göremiyorumönceden denedim hepsini hala aynı hatayı veriyor