evet atıyorFarklı birşey soracağım ensoulsharp ban atıyormu?
dostum bu script değil bu bir plugin ve bu paid bir plugin para verip o şampiyonlarin pluginlerine erişim sağlayabiliyorsunBeyler EnsoulSharp için bedava, güzel yada basit tasarımlı scripti olan varmı? 3 5 tane scirpt denedim hepsi karmakarışıktı
ve bulduklarımdan en iyi scriptLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbuydu
Yanlış yere konu açtım galiba..
ban atar kankaFarklı birşey soracağım ensoulsharp ban atıyormu?
tam olarak anlamadım karakterlerin plugini ne oluyor kankaevet atıyor
dostum bu script değil bu bir plugin ve bu paid bir plugin para verip o şampiyonlarin pluginlerine erişim sağlayabiliyorsun
plugin her heronun düzgün kombo yeteneklerini gerektiği sırasıyla kullanmaya yarayan bir şey bu plugin de gayet sağlam bir plugin o yüzden bunu bedavaya vermiyor pluginin sahibi onu söylüyorum zamanında bgxte vardı bu plugin free olarak veriyordu bgxte çalıştığı zamanlar ama şu an yok sanırsam bgxten ayrıldı kendi haline satıyor plugininiban atar kanka
tam olarak anlamadım karakterlerin plugini ne oluyor kanka
benim verdiğim plugini mi kast ediyorsun? o bedavaplugin her heronun düzgün kombo yeteneklerini gerektiği sırasıyla kullanmaya yarayan bir şey bu plugin de gayet sağlam bir plugin o yüzden bunu bedavaya vermiyor pluginin sahibi onu söylüyorum zamanında bgxte vardı bu plugin free olarak veriyordu bgxte çalıştığı zamanlar ama şu an yok sanırsam bgxten ayrıldı kendi haline satıyor pluginini
nasıl bedava la xdreammsi parayla satıyor normalde ensoulda bedava mıbenim verdiğim plugini mi kast ediyorsun? o bedava
bedava kanka aslında bi kurulum videosu çekebilirim bulması zor çünkübu sanırım public olanı paid olarakta satıyor ama bu sitede indirme yeri de göremedim sen bunu nasıl kullandın
youtubeda varda hem karmaşık hemde ingilizce ben zor anladım kurulumuKurulum videosu varmı ensoulsharpın