EnsoulSharp Script

couilaz

Uzman Üye
Beyler EnsoulSharp için bedava, güzel yada basit tasarımlı scripti olan varmı? 3 5 tane scirpt denedim hepsi karmakarışıktı :D
Yanlış yere konu açtım galiba..

Son düzenleme:
Farklı birşey soracağım ensoulsharp ban atıyormu?

Farklı birşey soracağım ensoulsharp ban atıyormu?
evet atıyor
Beyler EnsoulSharp için bedava, güzel yada basit tasarımlı scripti olan varmı? 3 5 tane scirpt denedim hepsi karmakarışıktı :D
ve bulduklarımdan en iyi script buydu
Yanlış yere konu açtım galiba..
dostum bu script değil bu bir plugin ve bu paid bir plugin para verip o şampiyonlarin pluginlerine erişim sağlayabiliyorsun

ban atar kanka

tam olarak anlamadım karakterlerin plugini ne oluyor kanka
plugin her heronun düzgün kombo yeteneklerini gerektiği sırasıyla kullanmaya yarayan bir şey bu plugin de gayet sağlam bir plugin o yüzden bunu bedavaya vermiyor pluginin sahibi onu söylüyorum zamanında bgxte vardı bu plugin free olarak veriyordu bgxte çalıştığı zamanlar ama şu an yok sanırsam bgxten ayrıldı kendi haline satıyor pluginini

plugin her heronun düzgün kombo yeteneklerini gerektiği sırasıyla kullanmaya yarayan bir şey bu plugin de gayet sağlam bir plugin o yüzden bunu bedavaya vermiyor pluginin sahibi onu söylüyorum zamanında bgxte vardı bu plugin free olarak veriyordu bgxte çalıştığı zamanlar ama şu an yok sanırsam bgxten ayrıldı kendi haline satıyor pluginini
benim verdiğim plugini mi kast ediyorsun? o bedava

Kurulum videosu varmı ensoulsharpın

bu sanırım public olanı paid olarakta satıyor ama bu sitede indirme yeri de göremedim sen bunu nasıl kullandın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt