Etik hackerlaktan ziyade elimde yazılım çok çok daha fazla var, ilgin varsa onlar hakkında da bilgi verebilirim.
Yazılım kurslarının toplamı 170 küsür gb. Hepsini paylaşmam hem uzun sürer hemde nereye atacağım hakkında bir bilgim yok. Hangi siteye upload edebilirim?Bizimle paylaşırmısın ?
Giriş Seviyesi orta seviye ileri seviye kodlama Siteye Yardımcı olursun belki ?
Burdaki insanların hep aradıgı şey Python,C++,C# Bu tür kursları paylaşırsan herkes için faydalı olur. Programlama üzerine olmalı benceYazılım kurslarının toplamı 170 küsür gb. Hepsini paylaşmam hem uzun sürer hemde nereye atacağım hakkında bir bilgim yok. Hangi siteye upload edebilirim?
(Yazılım hakkında toplamda 13 tane ayrı ayrı kurs var. (100+ Saat) Aranan Programcı Olma Kamp Kursu Python,Java,C# , A'dan Z'ye Arduino Dersleri ve Robotik Kodlama Projeleri , Android Mobil Uygulama Geliştirme Eğitimi Java , Baştan Sona Bir Web Sitesi UI Tasarımı ve HTMLCSS Eğitimi , Bootstrap 4 ile Sıfırdan Harika Web Projeleri Oluşturun , Full Stack Web Tasarım ve Programlama Eğitimi , Machine Learning ve Python A'dan Z'ye Makine Öğrenmesi (4) , Sıfırdan Flutter ile Android ve Ios Apps Development , Sıfırdan İleri Düzey Web Geliştirme (HTML, CSS, Javascript) ,Sıfırdan İleri Seviye Modern Javascript Dersleri ES7+ , Sıfırdan İleri Seviyeye Komple PHP ile Web Geliştirme , Unreal Engine 5 Level Design & Environment Art (Türkçe))
Kendi alanım web olduğu için çoğu web üzerine arkadaşlar. İsteğe bağlı olarak istenilen kurs da satın alınabilir. Maksat imkani olmayanın eline imkan vermek.
Diğer insanlarda aynı fikirideyse ve upload edebileceğim bir site var ise tabii ki paylaşırım.Burdaki insanların hep aradıgı şey Python,C++,C# Bu tür kursları paylaşırsan herkes için faydalı olur. Programlama üzerine olmalı bence
mega.nzDiğer insanlarda aynı fikirideyse ve upload edebileceğim bir site var ise tabii ki paylaşırım.
Free üyeliğinde 20Gb alan veriyor diye biliyorum.mega.nz
dostum elinde yazılım için değil direkt linux için hack eğitim programı var mı o lazım varsa atar mısın mega dan falan illa etik olmasına gerek yokFree üyeliğinde 20Gb alan veriyor diye biliyorum.