dostum aldiginiz hilenin fiyati kaç tl dir örene bilirmiyim bende ücretliye geçcemdeSmartgaga zaten gameloopa göre daha güvenli dostum sistemin güzel ise sakın gameloop geçme . Biz gameloopda paralı kullanıyoruz 10 gündür güncelleme bekliyoruz
Bypass + Hile 25 dolar . Heryerde olduğu gibi bura da dolar üzerinden satıyor ama TL olarak alıyor bayisi İşine geliyordostum aldiginiz hilenin fiyati kaç tl dir örene bilirmiyim bende ücretliye geçcemde
İyi Para ha adamlar kazaniyo yaw bu iştenBypass + Hile 25 dolar . Heryerde olduğu gibi bura da dolar üzerinden satıyor ama TL olarak alıyor bayisi İşine geliyor
aynen kazanmıyorum sizin için yapıyorum diyen kandırıyordur ddİyi Para ha adamlar kazaniyo yaw bu işten
Doru Söze Ne denir kanki ama onlarin işide zor kodlama fln ugraştiriyor ama elerine salig salam yapiyolaraynen kazanmıyorum sizin için yapıyorum diyen kandırıyordur dd
Yok başkan ben Türk bayiilere diyorum . Yapımcıdan 10 dolara alıp 25-30-35 dolar civarı satıp 30 a alıyoruz 35 e satıyoruz demeleri hiç etik değil bu işi bende yaptım vaktim olsa şuan bile yapabilirim çevrem geniş hileyi yazanları tanıyorum da bu kadar milleti kazıklamak saçma olur ve adil olmazDoru Söze Ne denir kanki ama onlarin işide zor kodlama fln ugraştiriyor ama elerine salig salam yapiyolar
aynen reisYok başkan ben Türk bayiilere diyorum . Yapımcıdan 10 dolara alıp 25-30-35 dolar civarı satıp 30 a alıyoruz 35 e satıyoruz demeleri hiç etik değil bu işi bende yaptım vaktim olsa şuan bile yapabilirim çevrem geniş hileyi yazanları tanıyorum da bu kadar milleti kazıklamak saçma olur ve adil olmaz
Knk Vn Hax Vip Versiyon mu?Vnhax hilesiyle kulandim safe modunda ban atmaz gibi geliyor ben füledimde oynadim altina kadar geldim ban yedim PAYLAŞMAMİ İSTERSENİZ PAYLAŞİRİM
İYİ GÜNLERLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir