Çözüldü [EDİT] Monitör 165 Hz yapınca kapanıp açılıyor yardımcı olur musunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

p4n

p4n.dev
Uzman Üye
İletişim
Arkadaşlar bunu yapınca çözüldü yine olursa söylerim, teşekkürler guniestr.
Prizde kasa ile monitörün fişleri yan yana ise onları arasnda bir boşluk olacak şekilde bırakabilirsin benim monitörümde de bu sorun vardı, bu şekilde çözmüştüm.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
// EDIT 2 11.10.2022:
Arkadaşlar Paugge DisplayPort VESA sertifikalı kablo aldım yine de 165 hz yapınca gidip gelme sorunu yaşıyorum...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Merhabalar bir sorunum var monitör aldım geçen ekran kartım Radeon R9 380. Hz ayarımı 144 yapınca bir sorun olmuyor ama ne zaman 165 hz yaparsam aralıklarla yada arka arkaya monitörüm açılıp kapanıyor kanser olcam 165 hz kullanamayacaksam ne anlamı kaldı monitörün? :catscream:

(edit: FreeSync kapat demeyin o özelliği olan bir monitör aldım özellikle görsel yırtılma yaşıyordum)

Son düzenleme:
Merhabalar bir sorunum var monitör aldım geçen ekran kartım Radeon R9 380. Hz ayarımı 144 yapınca bir sorun olmuyor ama ne zaman 165 hz yaparsam aralıklarla yada arka arkaya monitörüm açılıp kapanıyor kanser olcam 165 hz kullanamayacaksam ne anlamı kaldı monitörün? :catscream:
hocam pek bilgim yok ama monitör driverlerini günceledinmi bi bak derim güncel değilse yaşarsin

Display port kullanıyorsun galiba, r9380 de hdmida o hızı alamazsın.
Kablon VESA onaylı mı? Yoksa düz mahalle bilgisayarcısından aldığın kabloyu mu kullaanıyorsun?
Freesync kullanıyorsan kapat.

Kablon VESA onaylı mı? Yoksa düz mahalle bilgisayarcısından aldığın kabloyu mu kullaanıyorsun?
Bende düz 144hz monitör var MSI G24C6 displayport kablosu VESA değil internetten alındı şöyle çok acayip bir sorun var evin içinde bir lamba açılınca, prize fiş yada adaptör takılınca falan yani bi akım dalgalanması olunca görüntü gidip geliyor bazen gidiyor hiç gelmiyor monitörü tuşundan kapatıp açmam gerekiyor bu nasıl bir şey bir fikriniz var mı internette hiçbir bilgi bulamadım

Adamdan aldığım kablo. Sanırım sorun orda zaten. Başka kablo denerim teşekkürler ama freesync kapatmak istemiyorum monitörü özellikle öyle aldım yırtılma oluyordu
Bende düz 144hz monitör var MSI G24C6 displayport kablosu VESA değil internetten alındı şöyle çok acayip bir sorun var evin içinde bir lamba açılınca, prize fiş yada adaptör takılınca falan yani bi akım dalgalanması olunca görüntü gidip geliyor bazen gidiyor hiç gelmiyor monitörü tuşundan kapatıp açmam gerekiyor bu nasıl bir şey bir fikriniz var mı internette hiçbir bilgi bulamadım
Normal Kablon çok kalitesizdir evin tesisatı kötüdür bizim tesisat da eski ama bende o sorun yok
GameBooster GB-2779CF 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FHD

Çözüm basit, power surge priz kullanın. MSI monitörlerinin %99'u harici adaptör içermediği için bu tarz durumlar çok yaşanıyor.

Merhabalar bir sorunum var monitör aldım geçen ekran kartım Radeon R9 380. Hz ayarımı 144 yapınca bir sorun olmuyor ama ne zaman 165 hz yaparsam aralıklarla yada arka arkaya monitörüm açılıp kapanıyor kanser olcam 165 hz kullanamayacaksam ne anlamı kaldı monitörün?

freesync kapat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt