Çözüldü Eac spoofer (SORU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haktan96

Silver Üye
Dostlar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim bir sorum olacak, rusttan neredeyse 1 yildir banliyim eac spoofer kullanarak geçiştiriyorum ama spoofer her 3-4 ayda bir detectleniyor belki satin aldigim adamin beceriksizliğidir belki de bu durum normaldir bilmiyorum ama sorum şu: bu spoofer sürekli arka planda çalışması gerekiyor o yüzden detectleniyor vanguard spooferları gibi bir kere yapıp kafamin rahat edeceği bir spoofer yok mu eac için? (Eac bildiğim kadariyla sadece disklere ban atiyor)

Sadece disklere değil, monitör, ip/mac gibi adreslere de ban atıyor. Kaç kez ban yediğine bağlı olarak artarak gidiyor bunlar :D Forumda bulunan Crâcked spooferlardan kullan, yanında bir de disk id'lerini spoofla muhtemelen problemin çözülecektir.

Ben de rust eac hwid ban yemiştim.Pcyi satıp,kulaklık,monitör,klavye dahil sıfırdan yeni sistem dizdim.Cidden şu eac çok sıkıntı.Bir daha da rustta hileye bulaşmadım.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ben de rust eac hwid ban yemiştim.Pcyi satıp,kulaklık,monitör,klavye dahil sıfırdan yeni sistem dizdim.Cidden şu eac çok sıkıntı.Bir daha da rustta hileye bulaşmadım.
eacda banı kaldırmak kolay dostum hata etmişşin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt