e spor takımı için logo lazım beyler seriden

EsCobaRR

Diamond Üye
Beyler selam aracı olarak internetten bişiler kovalıyorum bana bu konuda yardımcı olacak birileri lazım eğer yaptıgınız logolar ilgi ve begenme alırsa kesinlikle ücret alıcaksanız ve daha çok beraber iş yapacagız.

Merhaba, Dota 2 ve Counter Strike'daki siber spor takımım için bir logoya ihtiyacım var. Birini seçeceğimiz logonun 3 versiyonunu yapmalısınız. Ekibimizin adı Ravenex ve sembolümüz bir kuzgun.
Logo bir kuzgun ve text ile olmalıdır. Kuzgun internetten alınmamalı, sizin tarafınızdan çizilmeli/modellenmelidir. Metin 2D olmalıdır. Halihazırda logo oluşturma konusunda deneyime sahip olmalısınız

burayı kullansana dostum ?

Beyler selam aracı olarak internetten bişiler kovalıyorum bana bu konuda yardımcı olacak birileri lazım eğer yaptıgınız logolar ilgi ve begenme alırsa kesinlikle ücret alıcaksanız ve daha çok beraber iş yapacagız.

Merhaba, Dota 2 ve Counter Strike'daki siber spor takımım için bir logoya ihtiyacım var. Birini seçeceğimiz logonun 3 versiyonunu yapmalısınız. Ekibimizin adı Ravenex ve sembolümüz bir kuzgun.
Logo bir kuzgun ve text ile olmalıdır. Kuzgun internetten alınmamalı, sizin tarafınızdan çizilmeli/modellenmelidir. Metin 2D olmalıdır. Halihazırda logo oluşturma konusunda deneyime sahip olmalısınız
Kimse bir ihtimale logo tasarlamaz uzun bir iş ve emek sonuçta sen freepic gibi yerlerden PSD şablon bul üzerinde ufak değişikler ile logonu yaparsın

tasarımcılık bir meslektir önce parasını ödersiniz sonra logoyu belirlenen sürede teslim alırsınız. freelencer sitelerine girip binlerce tasarımcının arasından daha önceki işlerine bakarak size uygun çalışan kişiyle anlaşabilirsiniz.

Ücret konusunda bir şeyler söylersen ben yardımcı olabilirim dostum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt