- Ticaret Puanı: 5 / 0
- İletişim
Ürün satışları durdurulmuştur.
Son düzenleme:
Herhangi bir error atmıyor. Sadece bazı detaylara dikkat edilmesi gerekiyor. Her maç sonrasında oyunu yeniden açmak yeterli oluyor. 50'den fazla ranked oynandı ve delay ban veya herhangi bir hata ile karşılaşılmadı. Ayrıca %100 garanti olmamakla beraber bu bypass ile detected hilelerde kullanılabiliyor.van1087 v.s atıyormu kral
yani binevi VGK bypass değerini goruyor????Herhangi bir error atmıyor. Sadece bazı detaylara dikkat edilmesi gerekiyor. Her maç sonrasında oyunu yeniden açmak yeterli oluyor. 50'den fazla ranked oynandı ve delay ban veya herhangi bir hata ile karşılaşılmadı. Ayrıca %100 garanti olmamakla beraber bu bypass ile detected hilelerde kullanılabiliyor.
her mac sonrası oyundan cikip girmek sıkarHerhangi bir error atmıyor. Sadece bazı detaylara dikkat edilmesi gerekiyor. Her maç sonrasında oyunu yeniden açmak yeterli oluyor. 50'den fazla ranked oynandı ve delay ban veya herhangi bir hata ile karşılaşılmadı. Ayrıca %100 garanti olmamakla beraber bu bypass ile detected hilelerde kullanılabiliyor.
Teşekkür ederiz.İyi satışlar.
Kendim bizzat denemediğim için garanti veremiyorum fakat evet. Geliştiricinin söylediğine göre 20'den fazla detected ürün ile oynanıp test edilmiş. Fakat kendim denemediğim şeyler konusunda garanti vermem veya özellik olarak eklemem.yani binevi VGK bypass değerini goruyor????
O esnada 20-30 maç atıp test eden benher mac sonrası oyundan cikip girmek sıkar
Ayrıca bu konuda geliştirmeler sunuyor, şuanda süreç 10 maça kadar uzatıldı fakat 10 maç içerisinde temp ban atabiliyor, bu yüzden henüz yayınlanmadı. Temp ban sorunu düzeltildiğinde güncellenecek.her mac sonrası oyundan cikip girmek sıkar
GitPython mu? En sevdiğğğimm....