Satıyorum 👑 DSSHOP 👑 💎 BDevs Bypass 💎 ⚠️ Popup Bypass ⚠️ ✔️ No Delay Ban & One Click ✔️

BlackPlague

💎 Distributor Service 💎
Efsane Üye
Ticaret Puanı:
 5 / 0
İletişim
Ürün satışları durdurulmuştur.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
# Satış Konunuz onaylanmıştır .

Son düzenleme:
van1087 v.s atıyormu kral
Herhangi bir error atmıyor. Sadece bazı detaylara dikkat edilmesi gerekiyor. Her maç sonrasında oyunu yeniden açmak yeterli oluyor. 50'den fazla ranked oynandı ve delay ban veya herhangi bir hata ile karşılaşılmadı. Ayrıca %100 garanti olmamakla beraber bu bypass ile detected hilelerde kullanılabiliyor.

İyi satışlar. :businessman:

Herhangi bir error atmıyor. Sadece bazı detaylara dikkat edilmesi gerekiyor. Her maç sonrasında oyunu yeniden açmak yeterli oluyor. 50'den fazla ranked oynandı ve delay ban veya herhangi bir hata ile karşılaşılmadı. Ayrıca %100 garanti olmamakla beraber bu bypass ile detected hilelerde kullanılabiliyor.
yani binevi VGK bypass değerini goruyor????

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
her mac sonrası oyundan cikip girmek sıkar

Teşekkür ederiz.
yani binevi VGK bypass değerini goruyor????
Kendim bizzat denemediğim için garanti veremiyorum fakat evet. Geliştiricinin söylediğine göre 20'den fazla detected ürün ile oynanıp test edilmiş. Fakat kendim denemediğim şeyler konusunda garanti vermem veya özellik olarak eklemem.
O esnada 20-30 maç atıp test eden ben :D

• Haha
Tepkiler: VGC
Ayrıca bu konuda geliştirmeler sunuyor, şuanda süreç 10 maça kadar uzatıldı fakat 10 maç içerisinde temp ban atabiliyor, bu yüzden henüz yayınlanmadı. Temp ban sorunu düzeltildiğinde güncellenecek.

Python mu? En sevdiğğğimm....

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt