Çözüldü Donanım Banı Hakkında Yardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Soulfly48

Silver Üye
Arkadaşlar amidedos yöntemini kullanarak ana karttımın seri numarasını değiştirdim orjinal seri numaramın yedeğini almayı unuttum için şuan ana karttım değiştirilmiş seri numarasıyla duruyor fakat aklıma bişey takıldı benim şimdi ana karttım orjinal seri numarası şuanda yok değiştirdim şuanda değişmiş halde kullanıyorum yanlız benim banımda 27 mayısda kalkacak fakat banım kalktığında oyuna girebilirmiyim seri numaram değişşik olsa bile bu konuya acıklık getirebilirmisiniz. eski orjinal halinede geri getiremiyorum çünkü yedeğini almayı unuttum seri numaraların orjinallerini değişmiş halde duruyor ama banım kalktıgında oyuna gırebılırmıyım bilmiyorum söylermisin girebilirmiyim yinede.?

dostum dediğinden gram bir şey anlamadım şimdi seri numaranı değiştirdin ve orijinal seri numaranı kaybettin öyle mi? eğer böyleyse anakartının üzerinde veya kutusunda seri numaran yazar zaten ordan bakarak orijinaline tekrar dönebilirsin. Ayrıca başarılı şekilde seri numarası değiştirdiysen zaten banın kalkar kalkmazsa format atarsın kalkar ama kalkar yani 6 kere değiştirdim kalkıyor seri numarası değiştirdiğinde eğer derdin orijinal seri numarana geçmekse de yukarda nasıl geçebileceğini nerden bulabileceğini söyledim iyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt