malum kişiye aklınıza gelemiyecek büyük küfürler ediyorum çok büyük küfürler acayip büyük küfürler mega büyük küfürler ediyorum ingilizcem var babam iyi ki başka ülkeye göndericemmerhaba sayın cg üyeleri dolar neredeyse 9tl olmus dusunceleriniz nedir
Yeenim ne batması dış mihrakların oyunu gelmeyin böyle oyunlara eskiden tüp gaz kuyruguna girerdik şimdi o devir varmı yok herkesin elinde son model telefon ev araba daha ne istiyonuz allahtan belanımızı bu yönetim düşerse ülkeyi kim yonetecek allah yonetıcılerı basımızdan eksik etmesin amenmerhaba sayın cg üyeleri dolar neredeyse 9tl olmus dusunceleriniz nedir
doğru diyosun knk yakında dolar 13 lira olunca telefonları yerikYeenim ne batması dış mihrakların oyunu gelmeyin böyle oyunlara eskiden tüp gaz kuyruguna girerdik şimdi o devir varmı yok herkesin elinde son model telefon ev araba daha ne istiyonuz allahtan belanımızı bu yönetim düşerse ülkeyi kim yonetecek allah yonetıcılerı basımızdan eksik etmesin amen
bizim alt komşu cidden böyle düşünüyor eve gelince yatırıp bağlayıp tüm damarlarını birleştirip tek bi damara bağlayığ kan akışını vampir gibi tüm kanını içesim geliyorYeenim ne batması dış mihrakların oyunu gelmeyin böyle oyunlara eskiden tüp gaz kuyruguna girerdik şimdi o devir varmı yok herkesin elinde son model telefon ev araba daha ne istiyonuz allahtan belanımızı bu yönetim düşerse ülkeyi kim yonetecek allah yonetıcılerı basımızdan eksik etmesin amen
doların artmasının tr de fazla basılmasıyla alakalı oldugunu duydum sizce bu ne derece doğru ?bizim alt komşu cidden böyle düşünüyor eve gelince yatırıp bağlayıp tüm damarlarını birleştirip tek bi damara bağlayığ kan akışını vampir gibi tüm kanını içesim geliyor
dfsakjldsfjklsdkjl o nasıl fantezi aman senin yanında siyasi konu açılmazbizim alt komşu cidden böyle düşünüyor eve gelince yatırıp bağlayıp tüm damarlarını birleştirip tek bi damara bağlayığ kan akışını vampir gibi tüm kanını içesim geliyor
bir bakıma doğru merkez bankasının para basması için altın rezervine göre basılıyor diye biliyorum bu konuya en iyi örnek 1. dünya savaşı sonrasında almanyanın gittiği politika savaş giderlerini karşılayabilmek için durmadan para bastıdoların artmasının tr de fazla basılmasıyla alakalı oldugunu duydum sizce bu ne derece doğru ?
bunu yazan kişi şu an nerde acaba