Dolandirici

DARrK

Gold Üye
Beyler sa bu dc dolandiricidir alisveris yaparken 2 kere dusunun " "

olay: adam bana dmden yazdi dc ye gittim bi baktim ghosty ama menusunu photoshop ile degistirmis satmaya calisiyor :D bu ghosty dedigim zamanda hayir fln dedi benziyor dedi at dedim loaderi yada baglan goster pc ye dedim yok dedi

olay: adam bana dmden yazdi dc ye gittim bi baktim ghosty ama menusunu photoshop ile degistirmis satmaya calisiyor :D bu ghosty dedigim zamanda hayir fln dedi benziyor dedi at dedim loaderi yada baglan goster pc ye dedim yok dedi

konuyu adam gibi düzenle oyle konu aç

hilemi arıyordun satın almak için ve bunlamı karşılaştın

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)
hocam bi olay yasamadigim icin buna gerek duymadim yada forumda bir satis konusunu gormedim sadece bilgilendirme amacli

konuyu adam gibi düzenle oyle konu aç
vay akilli sanki biz bilmiyoz essek seni

kardeşim dolandırıldın mı da d0landırıcı diye konu acıyon :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt