Çözüldü DLLDuty CMD Sorunu Çözümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DreamDance

💜
Uzman Üye
Merhaba herkese iyi forumlar
Arkadaşlar DLLDuty hilesinde CMD açılmama veya açılıp kapanma sorununun çözümünü anlatacağım.

1- C:\CG_Loader klasörünü Shift+Delete tuşuyla siliniz
2- C:\Windows klasöründe ''JINSOIRJ'' tarzında random isimli bir .exe dosyası göreceksiniz bu dosyayı yine Shift+Delete tuşuyla siliniz
3- Bilgisayara reset atarak yeniden başlatınız.
4- Son ve en önemli adım, pes etmeyerek sürekli Loader üzerinden hileyi başlatın. CMD kapandı mı ? bir daha kapandı mı ? bir daha deneyin.
Asla pes etmeyin ve CMD açılana kadar deneyin. Hileniz sonunda sorunsuz açılacaktır. Beğeni atmayı unutmayın :)

Arkadaşlar DLLDuty hilesinde CMD açılmama veya açılıp kapanma sorununun çözümünü anlatacağım.

2- C:\Windows klasöründe ''JINSOIRJ'' tarzında random isimli bir .exe dosyası göreceksiniz bu dosyayı yine Shift+Delete tuşuyla siliniz
4- Son ve en önemli adım, pes etmeyerek sürekli Loader üzerinden hileyi başlatın. CMD kapandı mı ? bir daha kapandı mı ? bir daha deneyin.
Asla pes etmeyin ve CMD açılana kadar deneyin. Hileniz sonunda sorunsuz açılacaktır. Beğeni atmayı unutmayın :)
bende aynı şekilde çözdüm ben direkt c diskinde bulunan cg loaderi siliyorum yine aynı şekilde çalışıyor

Ben bunu şöyle çözdüm cg loaderı sildim ssdye kurduydum hddye geçirdim çalıştı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
güzel ve yararlı bir konu

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Olá a todos bom fórum
Amigos, vou explicar a solução do problema de abertura ou abertura e fechamento do CMD no truque do DLLDuty.

[SPOILER = "Pressione LIKE"]
1- Exclua a pasta C: \ CG_Loader com a tecla Shift + Delete
2- Você verá um arquivo .exe chamado "JINSOIRJ" na pasta C: \ Windows, e apague este arquivo com a tecla Shift + Delete.
3- Reinicie o computador reiniciando-o.
4- O último e mais importante passo, não desista e comece a cheat no Loader continuamente. CMD fechado? está fechado de novo? tente novamente.
Nunca desista e tente até que o CMD seja aberto. Seu cheat irá eventualmente desbloquear sem problemas. Não esqueça de curtir:)
[/SPOILER]​
I will try to that because my after I click on green button the Cmd Open for a moment and then close automatic. I have instaled all the programs on the description but continue the same problem.I was think format and install windows 10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt