minhook kullandın mı inject etmeden önce?dostlar bir src buildledim dll olarak sago extreme ile injectledikten sonra 10 15 saniye yanıt vermyor diyip crash atıyor yardımcı olucak varmı
deniyim unutmuştumminhook kullandın mı inject etmeden önce?
inejct etmeden önce onu çlaıştırmammı gerekminhook kullandın mı inject etmeden önce?
evet inject etmeden önce onu yönetici olarak çalıştır enter'a basılı tut cmd ekranına sonra cmd ekranı kendi kendine kapanıcak ondan sonra inject edebilirsindeniyim unutmuştum
inejct etmeden önce onu çlaıştırmammı gerek
açtıktan sonra entera basılımı tutayımevet inject etmeden önce onu yönetici olarak çalıştır enter'a basılı tut cmd ekranına sonra cmd ekranı kendi kendine kapanıcak ondan sonra inject edebilirsin
evet entera basılı tut sonra kapanıcak cmd ekranı kapandıktan sonra inject et 5 saniye bekleyipaçtıktan sonra entera basılımı tutayım
teşekkürler beki arraylist gibi birşey ekleyebilme şansım varmı anlıyorsanız dcden ekelsenize benievet entera basılı tut sonra kapanıcak cmd ekranı kapandıktan sonra inject et 5 saniye bekleyip
ne src buildlemeyi bilirim ne renamelemeyi dostum bir bilgim yok fakat jar load için minhook'a ihtiyaç olduğunu biliyorum.teşekkürler beki arraylist gibi birşey ekleyebilme şansım varmı anlıyorsanız dcden ekelsenize beni
kyleabbializm dc
umarım günün kötü geçer aliberkmetinçok iyi
umarım günün kötü geçer aliberkmetin